Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ingrediente
1 rata, 12 mere mari, 1 lingura untura, sare
Dificultate: Medie | Timp: 2h
Mod de preparare
In rata curatata, spalata si sarata dinainte, se introduc doua mere mai mici. Se asaza in tava de friptura, cu o lingura de untura si citeva linguri de apa. Se da la cuptor la foc mai iute si se stropeste mereu cu zeama din tava. Cind rata incepe sa se rumeneasca, se pun in jurul ei merele spalate si bine sterse, iar focul se face mai slab. Pe masura ce se coc, se scot merele din tava, lasind sa se termine rata de fript. Cind este gata, se scoate din tava, se taie, se asaza pe o farfurie de servit, aranjind merele coapte in jurul bucatilor de friptura. In tava se pun doua linguri de apa, se lasa sa fiarba si se amesteca cu lingura. Acest sos se strecoara si se toarna peste bucatile de friptura.
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de rata cu mere coapte" nu uita sa-i faci un
review
Crapul se curata , se spala si apoi se taie in felii groase de circa 4-5 cm.Se condimenteaza cu sare
1 vot
0 comentarii
30 min
Se taie bucatele carnea de vitel si se baga in punga magica impreuna cu maslinele si condimentele
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate