autor:

Fara foto

» » Fripturi

Friptura de strut cu portocale, coriandru si dulceata de coacaze

Autor: suteanu gabriela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: suteanu gabriela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 iunie 2008

Ingrediente
4 Steakuri de strut, 1 lingura de ulei de masline, 1 pahar de vin rosu, 1 portocala, rasa si stoarsa, 1 lingura de dulceata de coacaze, Frunze de coriandru pentru ornare, Sare si piper

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

0 voturi

Mod de preparare

Incalziti un pic uleiul intr-o tigaie. Prajiti fripturile de strut de doua ori pe fiecare parte, nu mai mult de 4 min pe fiecare parte. Scoateti carnea si lasati tigaia calda, turnati apoi vinul, sucul de portocala, coaja de portocala, frunzele de coriandru si dulceata de coacaze. Fierbeti pana cand sosul devine consistent. Se adauga sare si piper dupa gust.

Mentiuni:
La friptura se adauga sosul preparat, se orneaza cu frunze de coriandru si se serveste cu garnitura de piuree de legume.

Sugestie de garnitura � Piure de legume
2 cartofi
2 morcovi
2 bucati de pastarnac
25 g unt
2 linguri de smantana

Se fierb cartofii, morcovii si pastarnacul dupa care se paseaza, adaugand untul. La sfarsit se adauga smantana si se omogenizaza.

Pofta Buna
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de strut cu portocale, coriandru si dulceata de coacaze" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Coaste de porc impletite

Coaste de porc impletite

Din toate ingredientele de mai sus se face o marinata in care se pun coastele cam 6 ore. Dupa ce

3 voturi    6 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rulouri de Pui cu ciuperci

Rulouri de Pui cu ciuperci

Pieptul de pui se bate un pic pentru a se-ntinde fara a se rupe, se pune o felie de salata si o felie

3 voturi    2 comentarii
45 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

0 voturi

Ingrediente

  • 4 Steakuri de strut
  • 1 lingura de ulei de masline
  • 1 pahar de vin rosu
  • 1 portocala
  • rasa si stoarsa
  • 1 lingura de dulceata de coacaze
  • Frunze de coriandru pentru ornare
  • Sare si piper

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Franzela cu sunca, cascaval si ciuperci