autor:

Anonim

» » Fripturi

friptura de turda

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 august 2008

Ingrediente
slanina, sorici, untura, sare, lapte, piept de porc

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

7 voturi

Mod de preparare

Pieptul de porc cu slanina si sorici se tin in lapte timp de 10 minute, apoi se scot si se lasa sa se zvante bine. Se prajesc in untura pana cand se rumenesc. La sfarsit se adauga sare.
Daca ti-a placut reteta noastra "friptura de turda" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Rulada de pui si broccoli

Rulada de pui si broccoli

Imi plac ruladele deoarece, cu putina imaginatie, poti crea o multime de umpluturi. Astazi am folosit

2 voturi    3 comentarii
1h
Fripturi
Pui cu legume si pere

Pui cu legume si pere

Se spala bine pulpitele, se freaza cu ulei si se pun in punga magica cu condimente. Se toaca legumele

3 voturi    4 comentarii
1h
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 28 mai 2010

    Nu am incercat aceasta reteta.

  • Fara foto

    zamfirpop (Bucatar) , 17 mai 2009

    Din păcate, aceasta este doar o reţetă de surogat modern şi rapid de "friptură de Turda". În primul rând, e nevoie de saramură din salina Turda, apoi carnea se ţine 24 de ore în mirodenii locale, apoi se fierbe (practic) în untură! vezi: http://zamfirpop.wordpress.com/2009/05/17/friptura-de-turda/

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

7 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

Nu am incercat aceasta reteta.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Muschi de porc la tava