autor:

Anonim

» » Fripturi

friptura de turda

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 august 2008

Ingrediente
slanina, sorici, untura, sare, lapte, piept de porc

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

6 voturi

Mod de preparare

Pieptul de porc cu slanina si sorici se tin in lapte timp de 10 minute, apoi se scot si se lasa sa se zvante bine. Se prajesc in untura pana cand se rumenesc. La sfarsit se adauga sare.
Daca ti-a placut reteta noastra "friptura de turda" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Pulpe de pui cu cartofi noi la cuptor

Pulpe de pui cu cartofi noi la cuptor

Cartofii, nu se curata, se spala bine,bine si se taie in sferturi.Se condimenteaza cu sare si piper

5 voturi    4 comentarii
59h
Fripturi
Gãinã umplutã

Gãinã umplutã "à Chefe" în sos de portocale si cimbrisor

Aceastã retetã este una dintre retetele traditionale de Crãciun si Anul Nou, din Nord pânã in

19 voturi    10 comentarii
1h 20 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 28 mai 2010

    Nu am incercat aceasta reteta.

  • Fara foto

    zamfirpop (Bucatar) , 17 mai 2009

    Din păcate, aceasta este doar o reţetă de surogat modern şi rapid de "friptură de Turda". În primul rând, e nevoie de saramură din salina Turda, apoi carnea se ţine 24 de ore în mirodenii locale, apoi se fierbe (practic) în untură! vezi: http://zamfirpop.wordpress.com/2009/05/17/friptura-de-turda/

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

6 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

Nu am incercat aceasta reteta.

Adauga reteta
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Pui fript