autor:

burdulea maria elena

» » Fripturi

FRIPTURA DE VITA

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 iunie 2009

Ingrediente
1/2 kg carne de vitel, 5-6 linguri de vin alb, 25 g unt, o lingurita mustar, sare, piper, cimbru, boia, 3 lingurite vegeta, 2 catei de usturoi.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Se taie carnea in felii de 1 cm grosime si se bate cu ciocanul de snitele. Se pune intrun vas termorezistent sau tava de friptura adaugam toate ingredientele, usturoiul se taie felii si se adauga in vas. Se acopera cu apa in care s-a pus vinul si se da la cuptor la foc potrivit Se verifica din jumatate in jumatate de ora daca are apa suficienta sa fiarba. Cand este gata se poate servi cu pireu de cartofi, cartofi pai, orez, alaturi de o salata de cruditati, dupa pofta fiecaruia.
Daca ti-a placut reteta noastra "FRIPTURA DE VITA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Friptura de vita

Friptura de vita

Muschiul de vita se taie felii mari si se aseaza in tava. Se condimenteaza pe o parte si se pune

8 voturi    5 comentarii
3h 10 min
Fripturi
Friptura de vita cu cartofi noi la cuptor

Friptura de vita cu cartofi noi la cuptor

Spalam carnea, o taiem cuburi. Luam un vas termorezistent sau o tava, asezam carnea, presaram un

7 voturi    1 comentariu
2h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Alina

    Alina (Chef de cuisine) , 25 august 2009

    Friptura de vita este preferata mea !

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 18 iunie 2009

    Super si mie imi place mult friptura din ceafa de vita,iese o nebunie.Felicitari.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 1/2 kg carne de vitel
  • 5-6 linguri de vin alb
  • 25 g unt
  • o lingurita mustar
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • boia
  • 3 lingurite vegeta
  • 2 catei de usturoi.

Raporteaza reteta

Retete
de burdulea maria elena
Tort OM DE ZAPADA

Tort OM DE ZAPADA

Se face un blat dupa metoda: separam albusul de galbenus. Batem spuma tare cu robotul cele 7 albusuri,

9 voturi    10 comentarii
1h
Torturi
Fasole frecata

Fasole frecata

Fasolea spalata, se pune la fiert cu apa rece. Eu obisnuiesc dupa ce incepe fasolea sa fiarba si

11 voturi    21 comentarii
2h 30 min
Retete de post
Chiftele de carne

Chiftele de carne

Punem intrun vas, carnea tocata de vita si de porc, adaugam painea muiata in apa si stoarsa bine,

12 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Alina (Chef de cuisine)

Friptura de vita este preferata mea !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Pulpe cu usturoi