autor:

burdulea maria elena

» » Fripturi

FRIPTURA DE VITA

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 iunie 2009

Ingrediente
1/2 kg carne de vitel, 5-6 linguri de vin alb, 25 g unt, o lingurita mustar, sare, piper, cimbru, boia, 3 lingurite vegeta, 2 catei de usturoi.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Se taie carnea in felii de 1 cm grosime si se bate cu ciocanul de snitele. Se pune intrun vas termorezistent sau tava de friptura adaugam toate ingredientele, usturoiul se taie felii si se adauga in vas. Se acopera cu apa in care s-a pus vinul si se da la cuptor la foc potrivit Se verifica din jumatate in jumatate de ora daca are apa suficienta sa fiarba. Cand este gata se poate servi cu pireu de cartofi, cartofi pai, orez, alaturi de o salata de cruditati, dupa pofta fiecaruia.
Daca ti-a placut reteta noastra "FRIPTURA DE VITA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
FRIPTURA DE  VITA

FRIPTURA DE VITA

Carnea se portioneaza, se condimenteaza, se aseaza in tava. Se toaca usturoiul si se pune peste

18 voturi    1 comentariu
1h
Fripturi
Friptura de vita la cuptor

Friptura de vita la cuptor

Scoatem carnea de vită pe care am ținut-o in frigider o oră, ungem carnea pe toate părtile cu

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Alina

    Alina (Chef de cuisine) , 25 august 2009

    Friptura de vita este preferata mea !

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 18 iunie 2009

    Super si mie imi place mult friptura din ceafa de vita,iese o nebunie.Felicitari.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 1/2 kg carne de vitel
  • 5-6 linguri de vin alb
  • 25 g unt
  • o lingurita mustar
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • boia
  • 3 lingurite vegeta
  • 2 catei de usturoi.

Raporteaza reteta

Retete
de burdulea maria elena
Tort OM DE ZAPADA

Tort OM DE ZAPADA

Se face un blat dupa metoda: separam albusul de galbenus. Batem spuma tare cu robotul cele 7 albusuri,

9 voturi    11 comentarii
1h
Torturi
Fasole frecata

Fasole frecata

Fasolea spalata, se pune la fiert cu apa rece. Eu obisnuiesc dupa ce incepe fasolea sa fiarba si

13 voturi    22 comentarii
2h 30 min
Retete de post
Chiftele de carne

Chiftele de carne

Punem intrun vas, carnea tocata de vita si de porc, adaugam painea muiata in apa si stoarsa bine,

12 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Alina (Chef de cuisine)

Friptura de vita este preferata mea !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Aripioare de pui prăjite