autor:

Fara foto

» » Fripturi

Friptura de vita

Autor: Mihaela76 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Mihaela76 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 noiembrie 2009

Ingrediente
1 kg muschi de vita, , piper negru si alb,, sare, , cimbru, , coriandru, , 150 gr pasta de rosii (un suc de rosii mai consistent), , 100 ml vin.

Dificultate: Ridicata Timp: 3h 10 min

8 voturi

Mod de preparare

Muschiul de vita se taie felii mari si se aseaza in tava. Se condimenteaza pe o parte si se pune la cuptor la foc mediu. Dupa 10 minute se intoarce pe partea cealalta. Dupa alte 10 minute se intoarce pe cealalta parte si se adauga 100 ml de apa calduta. Dupa jumatate de ora se intoarce pe partea cealalta si se adauga inca 100 ml de apa. Procedam asa de inca o data, iar a patra ora adaugam vinul. Dupa ce a scazut vinul intoarcem pe cealalta parte si ungem feliile de carne cu pasta de rosii. Lasam 5-10 minute si intoarcem pe cealalta parte friptura. Se poate completa o singura data cu apa, insa asa iese deosebit de frageda.
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de vita" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
FRIPTURA DE  VITA

FRIPTURA DE VITA

Carnea se portioneaza, se condimenteaza, se aseaza in tava. Se toaca usturoiul si se pune peste

18 voturi    1 comentariu
1h
Fripturi
Friptura de vita cu cartofi noi la cuptor

Friptura de vita cu cartofi noi la cuptor

Spalam carnea, o taiem cuburi. Luam un vas termorezistent sau o tava, asezam carnea, presaram un

7 voturi    1 comentariu
2h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 04 septembrie 2012

    O bunatate...

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 04 iunie 2010

    Foarte buna!

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 22 noiembrie 2009

    Apetisanta

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 20 noiembrie 2009

      Arata bine......

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 20 noiembrie 2009

      Arata bine......

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Ridicata

Timp

3h 10 min

8 voturi

Ingrediente

  • 1 kg muschi de vita
  • piper negru si alb,
  • sare
  • cimbru
  • coriandru
  • 150 gr pasta de rosii (un suc de rosii mai consistent)
  • 100 ml vin.

Raporteaza reteta

Retete
de Mihaela76
PASTAI VERZI CU BULION

PASTAI VERZI CU BULION

Ceapa taiata marunt se pune la prajit in ulei oala sub presiune. Se adauga pastaile, spalate si rupte

3 voturi    4 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tarta de caise

Tarta de caise

Se scot samburii fructelor si se presara cu putin zahar. Galbenusurile se bat impreuna cu zaharul

17 voturi    0 comentarii
1h
Prajituri
PIFTELE VITA

PIFTELE VITA

Morcovii si cartoful se rad pe razatoarea mica, painea se moaie in apa, patrunjelul se toaca marunt.

2 voturi    7 comentarii
1h
Aperitive cu carne

valentina ionita (Chef de cuisine)

O bunatate...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Cotlet de porc in sos de vin