Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ingrediente
2 bucati pulpa de vita, piper, o ceapa, ulei, masline umplute, sare
Dificultate: Redusa | Timp: 40 min
Mod de preparare
Carnea se condimenteaza cu piper si se prajeste in ulei (de masline). Ceapa se taie joulien; se scoate carnea din tigaie si se caleste ceapa cu maslinele umplute, timp de citeva minute. Se sareaza si se serveste cu carnea.
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de vita cu masline" nu uita sa-i faci un
review
Intr-o oala sub prsiune punem uleiul de masline la incins si condimentele. Adaugam piptul splat
Carnea o condimentam ,cu cimbru ,sare, piper si 3 catei de usturoi tocati marunt si bagam la frigider
9 voturi
6 comentarii
35 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate