autor:

Fara foto

» » Fripturi

Friptura de vita in bere.

Autor: Ramona (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 22 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Ramona (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 22 martie 2009

Ingrediente
Carne de vita pentru friptura, Cartofi, Bere (daca aveti neagra), Sare, Piper, Mirodenii dupa pofta inimii.

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

0 voturi

Mod de preparare

Aceasta reteta este intr-un fel inventie proprie pentru a scuti timp si dureri de falci...
Carnea presarata cu ce fel de mirodenii poftiti si cartofii sarati(dupa plac puteti adauga si ardei sau alte legume)se pun in tava si peste toate se varsa berea fara sa acoperiti carnea. Restul berii se toarna in pahar si se bea in timp ce friptura acoperita cu folie de aluminiu se coace in cuptorul incins la 190-200 C pentru cel putin o ora.(Daca nu vi se pare carnea destul de moale mai lasati inca o jumatate de ora sau pina cind va este pe plac).
Se serveste cu salata sau muraturi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de vita in bere." nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Costita marinata traditional(reteta portugheza)

Costita marinata traditional(reteta portugheza)

1)Carnea se cond.cu sare si piper,se prepara marinata:usturoiul se piseaza,ceapa se toaca,patrunjelul

5 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Fripturi
Pulpe dezosate umplute

Pulpe dezosate umplute

Pulpele dezosate se spala,se indeparteaza pielea, daca nu place si se usuca cu un servet.Se bat cu

19 voturi    14 comentarii
1h 30 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

0 voturi

Ingrediente

  • Carne de vita pentru friptura
  • Cartofi
  • Bere (daca aveti neagra)
  • Sare
  • Piper
  • Mirodenii dupa pofta inimii.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Pasare cu vin in punga de copt