Carnea o speli, o impanezi cu bucatele mici de costita si usturoi,o snuruiesti. Faci un sos din ulei si condimente, treci carnea prin acest sos, o pui intr-un vas incins cu ulei, sa se rumeneasca pe toate partile,o asezi in tava.Peste carne presari boabe de ienibahar, ceapa feliata, foi de dafin,,sosul ramas, 2 cani de apa si dai la cuptor.Periodic stropesti carnea cu sos.Daca e nevoie, mai adaugi apa. Cand carnea e aproape patrunsa, adaugi vinul si lasi sa scada sosul.Scoti carnea sa se raceasca, scoti snurul, tai felii, asezi feliile in tava, incalzesti in sos. Servesti cu garnitura de cartof si salata sau muraturi

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii