autor:

Cely Snijec

» » Fripturi

Friptura de vitel

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 mai 2009

Ingrediente
1 kg muschi de vitel100 g costita4 catei de usturoi50 ml uleio ceapasare, piper, cimbru, einibahar boabe,oregano, foi de dafin1 ceasca vin alb demisec

Dificultate: Redusa Timp: 2h

0 voturi

Mod de preparare

Carnea o speli, o impanezi cu bucatele mici de costita si usturoi,o snuruiesti. Faci un sos din ulei si condimente, treci carnea prin acest sos, o pui intr-un vas incins cu ulei, sa se rumeneasca pe toate partile,o asezi in tava.Peste carne presari boabe de ienibahar, ceapa feliata, foi de dafin,,sosul ramas, 2 cani de apa si dai la cuptor.Periodic stropesti carnea cu sos.Daca e nevoie, mai adaugi apa. Cand carnea e aproape patrunsa, adaugi vinul si lasi sa scada sosul.Scoti carnea sa se raceasca, scoti snurul, tai felii, asezi feliile in tava, incalzesti in sos. Servesti cu garnitura de cartof si salata sau muraturi
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de vitel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Friptura de vitel la cuptor cu ciuperci si cartofi

Friptura de vitel la cuptor cu ciuperci si cartofi

Se feliaza bucata de carne de vitel, se asezoneaza cu sare si piper dupa gust, apoi se aseaza in

1 vot    2 comentarii
1h 40 min
Fripturi
Friptura de vitel la dubletta

Friptura de vitel la dubletta

- Asezam carnea intre doua folii din plastic, o batem pe ambele parti cu ciocanul de carne. - Obtinem

2 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Cely , 09 iunie 2009

    Multumesc. Nu am folosit nicidata coreiandru in casa. Am sa incerc, sunt sigura ca are un gust aparte

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 06 iunie 2009

    Incearca sa adaugi putin coriandru pisat ,ii va da un gust deosebit.

Dificultate

Redusa

Timp

2h

0 voturi

Ingrediente

  • 1 kg muschi de vitel100 g costita4 catei de usturoi50 ml uleio ceapasare
  • piper
  • cimbru
  • einibahar boabe,oregano
  • foi de dafin1 ceasca vin alb demisec

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

Cely

Multumesc. Nu am folosit nicidata coreiandru in casa. Am sa incerc, sunt sigura ca are un gust aparte

Adauga reteta
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Pulpe de pui la tefal