Obtin un sos din condimente,mustar,ulei,vin,pe care il intind peste carne.Prajesc uniform bucata de carne,in tgaia cu ulei incins, cat sa faca o crusta,dupa care asez carnea intr-un vas uns cu ulei.Presar felii de ceapa, rondele de morcov,usturoi, foaie de dafin, o ceasca de apa,las pe flacara cam o ora.Intre timp mai adaug apa daca e necesar.Spre sfarsit , adaug vinul.Dau la cuptor. Sosul trebuie sa scada.Servim imediat sau lasam sa se raceasca, taiem felii, servim friptura incalzita cu garnitura de cartofi, salata, sau rece ca apertiv.
Daca servim friptura calda,incalzim friptura in sos. Servim alaturi de piure de cartofi si salata sau muraturi,sau doar cu salata.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii