autor:

autor

» » Fripturi

Friptura de vitel cu macaroane

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
Cateva cotlete de vitel, 150 g macaroane, zeama de carne, sos de rosii.

Dificultate: Medie Timp: 45 min

0 voturi

Mod de preparare

Se aleg cateva cotlete mai groase, se sareaza si se frig intr-o tigaie. Deoparte se fierb pe jumatate 150 g de macaroane subtiri. Se aseaza friptura intr-o cratita, imprejur se pun macaroanele. Se toarna o ceasca de zeama de carne concentrata. Se acopera si se da la cuptor. Se tine la cuptor pana ce macaroanele absorb toata zeama si sunt destul de fierte.
Se serveste cu sos de rosii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de vitel cu macaroane" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Pulpe de pui in marinada ,facute pe grill

Pulpe de pui in marinada ,facute pe grill

Luam pielea de pe pulpe. Intr-un bol mai mare amestecam vinul, uleiul si celelalte condimente. Trecem

5 voturi    6 comentarii
1h
Fripturi
Muschiulet de porc la cuptor

Muschiulet de porc la cuptor

Carnea se unge cu ulei si se impaneaza cu usturoi.Apoi se asezoneaza cu restul condimentelor. Se

2 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

45 min

0 voturi

Ingrediente

  • Cateva cotlete de vitel
  • 150 g macaroane
  • zeama de carne
  • sos de rosii.

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

102 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

60 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Pui soldat cu legume