Carnea spalata putin in apa rece si stearsa cu un prosop curat de bucatarie se « maseaza » bine cu putin ulei de masline, piper proaspat macinat, mustarul, cimbru, busuioc, oregano, paprika, putin curry pentru culoare, vegeta si alte condimente care va plac. Se cresteaza carnea in diverse locuri si se impaneaza cu felii de usturoi. Se tine la frigider pana a doua zi. Eu de obicei o fac cu vin dar de data asta am ales rosiile si gustul a fost impresionant. A doua zi oparim rosiile si le decojim apoi le mixam la robot. Calim morcovul in ulei incins, adaugam apoi rosiile si pasta de tomate apoi lasam sa scada pana se formeaza un sos mai gros. Asezam friptura in tava, punem sosul de rosii, frunze de dafin si cateva tulpini de patrunjel. Dam la cuptor si stropim carnea din cand in cand sa nu se arda. Spre sfarsit cand a scazut la jumate gustam si potrivim de sare. Cartofii curatati si taiati cubulete se pun la fiert. Cand sunt gata se scurg de apa si se piseaza impreuna cu laptele cald si untul. Se adauga sare si daca este cazul putina apa de la fiert. Se bate apoi cu mixerul sa iasa pufos. Varza se taie fideluta, se freaca cu sare, se adauga mararul tocat marunt, otet si ulei.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postReteta de cornuri pufoase cu gem. Cornuri pufoase cu gem reteta simpla. Cornuri cu gem reteta. Reteta de cornuri pufoase....
Cornuri pufoase cu gemReteta de mancare de fasole boabe. Mancare de fasole boabe reteta de post. Retetea de iahnie de fasole boabe. Reteta simpla...
Mancare de fasole boabeRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii