autor:

Fara foto

» » Fripturi

Friptura de vitel cu purcel

Autor: ANIA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ANIA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 noiembrie 2009

Ingrediente
300 g carne de porc moale, 300 g carne vitel vrabioara, 1 pahar vin rosu, 1 pahar bulion, 1 ceapa alba, 1 graunte usturoi, 3 linguri ulei, condimente knorr, patrunjel verde

Dificultate: Redusa Timp: 1h 10 min

0 voturi

Mod de preparare

Se amesteca bucatile de porc cu cele de vitel si se pun in punga magica Knorr cu condimente pentru porc cu vin. Se adauga o ceapa taiata solzisori si un graunte de usturoi taiat feliute. Se lasa la cuptorul incins cu punga legata cam 35 de minute dupa care adaugam in punga uleiul, bulionul si vinul si mai lasam 35 de minute. Se serveste cu patrunjel verde deasupra si cu mamaliguta calda alaturi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de vitel cu purcel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Fripura de pui cu cartofi la cuptor

Fripura de pui cu cartofi la cuptor

Se pun cartofi taiati maricei la fiert timp de 10 minute, intre timp se unge tava cu margarina si

11 voturi    2 comentarii
1h 10 min
Fripturi
Cotlet de porc cu mamaliguta si cartofi

Cotlet de porc cu mamaliguta si cartofi

Cotletul se frige pe gratar timp de 20 de minute. Mod de preparare sos: Se calesc ceapa si ciupercile

5 voturi    6 comentarii
40 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 10 min

0 voturi

Ingrediente

  • 300 g carne de porc moale
  • 300 g carne vitel vrabioara
  • 1 pahar vin rosu
  • 1 pahar bulion
  • 1 ceapa alba
  • 1 graunte usturoi
  • 3 linguri ulei
  • condimente knorr
  • patrunjel verde

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Gaina umpluta