autor:

Fara foto

» » Fripturi

Friptura de vitel cu purcel

Autor: ANIA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ANIA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 noiembrie 2009

Ingrediente
300 g carne de porc moale, 300 g carne vitel vrabioara, 1 pahar vin rosu, 1 pahar bulion, 1 ceapa alba, 1 graunte usturoi, 3 linguri ulei, condimente knorr, patrunjel verde

Dificultate: Redusa Timp: 1h 10 min

0 voturi

Mod de preparare

Se amesteca bucatile de porc cu cele de vitel si se pun in punga magica Knorr cu condimente pentru porc cu vin. Se adauga o ceapa taiata solzisori si un graunte de usturoi taiat feliute. Se lasa la cuptorul incins cu punga legata cam 35 de minute dupa care adaugam in punga uleiul, bulionul si vinul si mai lasam 35 de minute. Se serveste cu patrunjel verde deasupra si cu mamaliguta calda alaturi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de vitel cu purcel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Friptura de vita

Friptura de vita

Muschiul de vita se taie felii mari si se aseaza in tava. Se condimenteaza pe o parte si se pune

10 voturi    5 comentarii
3h 10 min
Fripturi
Pulpe la cuptor

Pulpe la cuptor

Se unge tava cu putin ulei, se taie lamaia felii si se pune in tava, se freaca pulpele de pui

5 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 10 min

0 voturi

Ingrediente

  • 300 g carne de porc moale
  • 300 g carne vitel vrabioara
  • 1 pahar vin rosu
  • 1 pahar bulion
  • 1 ceapa alba
  • 1 graunte usturoi
  • 3 linguri ulei
  • condimente knorr
  • patrunjel verde

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Friptura de pui Kapritzioza