Curatati carnea si taiati-o in bucatele de un cm. Puneti la incins jumatate din cantitatea de ulei si caliti ceapa pana se rumeneste, adaugati usturoiul (prajit si el aprox. un minut) dupa care scoateti si ceapa si usturoiul din tigaie si lasati-le sa se scurga pe o hartie absorbanta. Puneti la incins uleiul ramas intr-o cratita mai mare si prajiti carnea, la foc mare pe toate partile (pana se face o crusta). Faceti focul mic si adaugati faina, amestecand bine. Stingeti cu zeama de carne si amestecati pana cand obtineti un sos neted.
Se toarna incet berea si se lasa sosul sa dea in clocot, amestecand in continuare. Adaugati ceapa, usturoiul, morcovii feliati, foile de dafin, sarea si piperul si amestecati mai departe pana cand se leaga. Acoperiti cratita si lasati sa fiarba incet o ora si jumatate.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii