autor:

Cely Snijec

» » Fripturi

Friptura de vitel la dubletta

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 ianuarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 ianuarie 2011

Ingrediente
2 felii de carne din pulpa de vitel, sare, piper,, o cescuta de vin alb, 2 linguri ulei de masline.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

- Asezam carnea intre doua folii din plastic, o batem pe ambele parti cu ciocanul de carne.
- Obtinem marinata din vin, ulei si condimente, in care marinam carnea timp de 30 minute.
- Incingem dubletta,prajim carnea pe ambele parti.
Servim cu piure de cartofi si castraveti murati sau salata
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de vitel la dubletta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Muschiulet de porc la cuptor

Muschiulet de porc la cuptor

Carnea se unge cu ulei si se impaneaza cu usturoi.Apoi se asezoneaza cu restul condimentelor. Se

2 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Fripturi
Ceafa de porc in crusta de susan

Ceafa de porc in crusta de susan

Fierbem 10 min. ceafa de porc. Ungem bine cu sosul rezultat prin amestecarea mustarului cu mierea

4 voturi    2 comentarii
35 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 2 felii de carne din pulpa de vitel
  • sare
  • piper,
  • o cescuta de vin alb
  • 2 linguri ulei de masline.

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Steak de porc cu sos vierge