autor:

zana b.

» » Fripturi

Friptura de vitel/porc cu lamaie

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 iunie 2009

Ingrediente
2 1/2 lamai,150ml vin alb sec,sare,piper,8 snitele de vitel/porc,ulei

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se rade coaja de la una din lamai si se stoarce sucul de la ambele.Se amesteca sucul si coaja rasa cu vin,sare si piper.Snitelele se marineaza in acest amestec 3ore.Se scot snitelele din marinata ,se sterg si se prajesc in ulei.

Marinata se da in fiert .In acest sos se asaza fripturile si se servesc imediat.Se decoreaza cu felii de lamaie de la jumatatea ramasa.
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de vitel/porc cu lamaie" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Pui pe Sticla

Pui pe Sticla

Se ia puiul se curata, parleste si se spala, se scot maruntaiele si se spala bine inauntru, dupa

27 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Fripturi
Pachete de carne cu mozzarella

Pachete de carne cu mozzarella

Carnea se bate bine, se aseaza pe un fund de lemn,se sareaza pipereaza,deasupra se pun felii de mozzarella,se

0 voturi    7 comentarii
15 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
169.99 lei
135.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 2 1/2 lamai,150ml vin alb sec,sare,piper,8 snitele de vitel/porc,ulei

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Pulpe de pui pe sare