autor:

zana b.

» » Fripturi

Friptura de vitel/porc cu lamaie

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 iunie 2009

Ingrediente
2 1/2 lamai,150ml vin alb sec,sare,piper,8 snitele de vitel/porc,ulei

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se rade coaja de la una din lamai si se stoarce sucul de la ambele.Se amesteca sucul si coaja rasa cu vin,sare si piper.Snitelele se marineaza in acest amestec 3ore.Se scot snitelele din marinata ,se sterg si se prajesc in ulei.

Marinata se da in fiert .In acest sos se asaza fripturile si se servesc imediat.Se decoreaza cu felii de lamaie de la jumatatea ramasa.
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de vitel/porc cu lamaie" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Pulpe in vas roman, cu cimbru si cu vin

Pulpe in vas roman, cu cimbru si cu vin

Pulpele se spala se sterg bine de apa aoi se cresteaza cu un cutit. Se condimenteaza bine cu sare,

13 voturi    3 comentarii
2h
Fripturi
Clisă friptă şi pită picurată

Clisă friptă şi pită picurată

Se face mai întâi un foc în aer liber, se pregăteşte frumos împrejmuit, adică vatră, pentru

4 voturi    1 comentariu
2h
Fripturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 2 1/2 lamai,150ml vin alb sec,sare,piper,8 snitele de vitel/porc,ulei

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Carne portugheza