autor:

zana b.

» » Fripturi

Friptura de vitel/porc cu lamaie

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 iunie 2009

Ingrediente
2 1/2 lamai, vin alb sec,sare,piper,8 snitele de vitel/porc,ulei

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se rade coaja de la una din lamai si se stoarce sucul de la ambele.Se amesteca sucul si coaja rasa cu vin,sare si piper.Snitelele se marineaza in acest amestec 3ore.Se scot snitelele din marinata ,se sterg si se prajesc in ulei.

Marinata se da in fiert .In acest sos se asaza fripturile si se servesc imediat.Se decoreaza cu felii de lamaie de la jumatatea ramasa.
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de vitel/porc cu lamaie" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Friptura din piept de curcan

Friptura din piept de curcan

Intr-o oala sub prsiune punem uleiul de masline la incins si condimentele. Adaugam piptul splat

0 voturi    2 comentarii
1h
Fripturi
File de vitel cu garnitura de legume.

File de vitel cu garnitura de legume.

Carnea o condimentam ,cu cimbru ,sare, piper si 3 catei de usturoi tocati marunt si bagam la frigider

9 voturi    6 comentarii
35 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 2 1/2 lamai, vin alb sec,sare,piper,8 snitele de vitel/porc,ulei

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Friptura de porc cu cartofi prajiti si salata