autor:

Anonim

» » Aperitive

Friptura din carne de porc marinareasca

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 august 2008

Ingrediente
carne de porc, ulei, ceapa, sare, vin alb, foi de dafin, patrunjel verde, cartofi, piper boabe, lamaie

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Carnea, dupa macerare, se scurge, se bate putin, se prajeste in ulei si se scoate separat. In grasimea ramasa se adauga lichidul in care a stat carnea la macarat si se fierbe cca 20 min., apoi se strecoara peste bucatile de carne.
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura din carne de porc marinareasca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Clatite cu piept de pui si smantana

Clatite cu piept de pui si smantana

Cele 2 oua se bat bine si se amesteca cu faina si cu laptele. Se adauga un varf de cutit de sare

10 voturi    5 comentarii
30 min
Aperitive cu carne
Grisine cu cascaval si sunculita taraneasca

Grisine cu cascaval si sunculita taraneasca

Castravetele se spala si se taie pe lung 6 fasii subtiri cu ajutorul instrumentului de decojit. Se

4 voturi    0 comentarii
10 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Dorada gustos si exotic in crusta de sare