autor:

Anonim

» » Fripturi

Friptura din carne de porc marinareasca

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 august 2008

Ingrediente
carne de porc, ulei, ceapa, sare, vin alb, foi de dafin, patrunjel verde, cartofi, piper boabe, lamaie

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Carnea, dupa macerare, se scurge, se bate putin, se prajeste in ulei si se scoate separat. In grasimea ramasa se adauga lichidul in care a stat carnea la macarat si se fierbe cca 20 min., apoi se strecoara peste bucatile de carne.
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura din carne de porc marinareasca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Pulpe de pui glazurate

Pulpe de pui glazurate

Ardeiul iute se toaca marunt apoi se amesteca cu sosul de soia si piper. Pulpele se ung bine cu

12 voturi    6 comentarii
1h 15 min
Fripturi
Bucatele crocante de pui cu cipsuri de casa

Bucatele crocante de pui cu cipsuri de casa

Taie carnea de pui cuburi.Pune faina si sare intr-un vas,firimiturile in alt vas si ouale in al treilea

7 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Pulpa de curcan impanata cu usturoi verde si garnitura de cartofi noi