autor:

Anonim

» » Fripturi

Friptura din carne de porc marinareasca

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 august 2008

Ingrediente
carne de porc, ulei, ceapa, sare, vin alb, foi de dafin, patrunjel verde, cartofi, piper boabe, lamaie

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Carnea, dupa macerare, se scurge, se bate putin, se prajeste in ulei si se scoate separat. In grasimea ramasa se adauga lichidul in care a stat carnea la macarat si se fierbe cca 20 min., apoi se strecoara peste bucatile de carne.
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura din carne de porc marinareasca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Muschi de vita pe pat de creamy spinach si cartofi

Muschi de vita pe pat de creamy spinach si cartofi

Vremea frumoasa de afara si voia buna m-au inspirat pentru aceasta reteta. :) Recunosc, in primele

0 voturi    0 comentarii
40 min
Fripturi
PULPE  DE PUI LA CUPTOR

PULPE DE PUI LA CUPTOR

Pulpele de pui se spala bine,se zvanta,se ung cu ulei de masline si condimente (sare,piper rasnit,

37 voturi    5 comentarii
45 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Saramura de pui