autor:

zana b.

» » Fripturi

Friptura din carne tocata cu ou

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 august 2009

Ingrediente
3 oua,coaja rasa de la o lamaie, legatura ceapa verde,patrunjel,500 g carne tocata de vita,200g tocata de porc,pesmet,sare,piper,zahar,3 felii de sunca impanata,500g cartofi fierti,50g rosii,2 linguri otet,1 ceapa,ulei

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se fierb 2 oua tari si se curata.Se toaca ceapa si verdeata si se amesteca cu carnea tocata,coaja rasa de lamaie,pesmet,oul ramas, sare si piper.
Se intinde amestecul de carne ,iar deasupra se pun ouale fierte.Se ruleaza sulul de carne si se coace intr-o tava 40-45 minute.Deasupra se asaza feliile de sunca si se mai coace 10 minute.
Se decojesc cartofii fierti,se taie felii si se amesteca cu rosiile feliate,si ceapa tocata marunt.Se toarna deasupra un sos format din sare,piper,otet ,ulei si zahar.
Friptura se orneaza cu coaja de lamaie si patrunjel si se serveste cu salata de cartofi si rosii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura din carne tocata cu ou" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Porc picant cu ardei

Porc picant cu ardei

Ardeii graşi se spală, se curăţă de seminţe şi se taie julien. Ardeiul iute se curăţă de

1 vot    3 comentarii
45 min
Fripturi
Friptură cu pachețele de cartofi, piure de țelină și ceapă caramelizată

Friptură cu pachețele de cartofi, piure de țelină și ceapă caramelizată

Într-un vas ceramic am pus ceapă și usturoi verde tocate, peste care am așezat bucățile de

15 voturi    4 comentarii
3h 15 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Pro 200 Wet & Dry

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei

Trimmer T810E

- 20 %
229.99 lei
183.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • 3 oua,coaja rasa de la o lamaie, legatura ceapa verde,patrunjel,500 g carne tocata de vita,200g tocata de porc,pesmet,sare,piper,zahar,3 felii de sunca impanata,500g cartofi fierti,50g rosii,2 linguri otet,1 ceapa,ulei

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Porc la gratar