autor:

zana b.

» » Fripturi

Friptura din carne tocata cu ou

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 august 2009

Ingrediente
3 oua,coaja rasa de la o lamaie, legatura ceapa verde,patrunjel,500 g carne tocata de vita,200g tocata de porc,pesmet,sare,piper,zahar,3 felii de sunca impanata,500g cartofi fierti,50g rosii,2 linguri otet,1 ceapa,ulei

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se fierb 2 oua tari si se curata.Se toaca ceapa si verdeata si se amesteca cu carnea tocata,coaja rasa de lamaie,pesmet,oul ramas, sare si piper.
Se intinde amestecul de carne ,iar deasupra se pun ouale fierte.Se ruleaza sulul de carne si se coace intr-o tava 40-45 minute.Deasupra se asaza feliile de sunca si se mai coace 10 minute.
Se decojesc cartofii fierti,se taie felii si se amesteca cu rosiile feliate,si ceapa tocata marunt.Se toarna deasupra un sos format din sare,piper,otet ,ulei si zahar.
Friptura se orneaza cu coaja de lamaie si patrunjel si se serveste cu salata de cartofi si rosii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura din carne tocata cu ou" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Friptura de oaie

Friptura de oaie

Se taie carnea bucati si se pune intr-un ceaun mare de circa 30 kg, adaugam toate condimentele enumerate

1 vot    0 comentarii
6h
Fripturi
Piept de ratã cu gutui si sos de vin de Porto

Piept de ratã cu gutui si sos de vin de Porto

1) Decojeste si scoate semintele gutuilor, pune într-un recipient cu apã si suc de lãmâie sã

4 voturi    3 comentarii
45 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • 3 oua,coaja rasa de la o lamaie, legatura ceapa verde,patrunjel,500 g carne tocata de vita,200g tocata de porc,pesmet,sare,piper,zahar,3 felii de sunca impanata,500g cartofi fierti,50g rosii,2 linguri otet,1 ceapa,ulei

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Pulpa de curcan cu rozmarin si sos de merisoare