Friptura din pulpe la cuptor

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa
Friptura  din pulpe la cuptor

Ingrediente

  • 4 pulpe
  • 4 linguri mustar
  • o ceapa
  • un morcov
  • 4 catei de usturoi
  • piper,sare, cimbru,oregano
  • 3-4 lingui ulei
  • o cescuta vin alb

Mod de preparare

Dau un clocot de 5 minute pulpelor.Indepartez pielea.Cu un penson dau un strat de mustar peste pulpe,le asez intr-un vas de yena uns cu ulei.Presar sare,condimente,felii de ceapa,morcov si usturoi.Dau la cuptorul preincalzit pentru 45 minute. Servim cu piure de cartofi si muraturi. Noi am servit cu rosii in otet.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise