autor:

emadina

» » Fripturi

Friptura Esterhazy

Autor: emadina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: emadina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 octombrie 2009

Ingrediente
100 g ciuperci, 1 morcov mic ras, 3 cepe verzi tocate, 50 g unt, 1 lingurita paprika, 100 g smantana, 4 bucati muschi de vaca

Dificultate: Medie Timp: 1h 10 min

3 voturi

Mod de preparare

Sotati legumele intr-o tigaie cu unt, sare si paprika. Adaugati smantana si fierbeti innabusit cca. 3 min.

Puneti carnea intr-un vas termorezistent, adaugati sosul si tineti la cuptor pana se rumeneste bine.

Se serveste cu cartofi natur.
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura Esterhazy" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Rata pe varza

Rata pe varza

Carnea de raţă asigură dezvoltarea organismului, un sistem digestiv şi nervos sănătos. Aceasta

0 voturi    0 comentarii
3h
Fripturi
Pui la cuptor cu garnitura de cartofi copti

Pui la cuptor cu garnitura de cartofi copti

Se spala puiul, se introduce in punga Knorr impreuna cu ceapa taiata cubulete, 4-5 catei de usturoi,

5 voturi    5 comentarii
1h 10 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 03 noiembrie 2009

    Apetisanta

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 02 noiembrie 2009

    Trebuie sa fie tare gustoasa...

Dificultate

Medie

Timp

1h 10 min

3 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Apetisanta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Crap prajit cu sos gremaolata