autor:

emadina

» » Fripturi

Friptura Esterhazy

Autor: emadina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: emadina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 octombrie 2009

Ingrediente
100 g ciuperci, 1 morcov mic ras, 3 cepe verzi tocate, 50 g unt, 1 lingurita paprika, 100 g smantana, 4 bucati muschi de vaca

Dificultate: Medie Timp: 1h 10 min

2 voturi

Mod de preparare

Sotati legumele intr-o tigaie cu unt, sare si paprika. Adaugati smantana si fierbeti innabusit cca. 3 min.

Puneti carnea intr-un vas termorezistent, adaugati sosul si tineti la cuptor pana se rumeneste bine.

Se serveste cu cartofi natur.
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura Esterhazy" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Rulouri picante de pui

Rulouri picante de pui

Pieptul de pui se spala, se taie in fasii pe lungime si se bate cu ciocanul de snitele asa incat

27 voturi    8 comentarii
40 min
Fripturi
Ficatei surpriza

Ficatei surpriza

Ficateii se spala , se curata si se lasa la scurs intr-o strecuratoare. Baconul se taie in feliute

23 voturi    15 comentarii
1h 30 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Caserola vidare 1.893 L

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 03 noiembrie 2009

    Apetisanta

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 02 noiembrie 2009

    Trebuie sa fie tare gustoasa...

Dificultate

Medie

Timp

1h 10 min

2 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Apetisanta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Cotlet de porc la cuptor cu mamaliguta si mujdei de usturoi