Bucatelele de carne bine unse cu ulei se infig pe frigarui.Ceapa verde tocata, patrunjelul tocat se amesteca cu rosiile si cu castravetele dat pe razatoarea cu ochiuri mari, apoi se dau la frigider.Frigaruile se pun pe gratarul incins si se prajesc 10-12 minute.Se mai ung cu ulei din cand in cand ca sa nu se usuce. Se prepara un sos di iaurt, usturoi si condimente.Carnea se serveste cu sos si salata.Pofta buna!
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii