autor:

Fara foto

» » Fripturi

friptura haiduceasca

Autor: madi marin (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: madi marin (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 mai 2008

Ingrediente
750 g carne de miel taiata cubulete, 1 castravete de marime potrivita, 3 rosii taiate marunt, 2 legaturi de patrunjel, 4 fire ceapa verde, 200 ml iaurt, 1 capatana de usturoi zdrobita, zeama de la 1 lamaie, 1/4 lingurita chimen pudra, piper, boia, ulei, bete de bambus pentru frigarui.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Bucatelele de carne bine unse cu ulei se infig pe frigarui.Ceapa verde tocata, patrunjelul tocat se amesteca cu rosiile si cu castravetele dat pe razatoarea cu ochiuri mari, apoi se dau la frigider.Frigaruile se pun pe gratarul incins si se prajesc 10-12 minute.Se mai ung cu ulei din cand in cand ca sa nu se usuce. Se prepara un sos di iaurt, usturoi si condimente.Carnea se serveste cu sos si salata.Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "friptura haiduceasca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Piept de pui cu migdale, ananas si kiwi

Piept de pui cu migdale, ananas si kiwi

Pieptul de pui se taie in cubulete, se pune o tigaie pe foc in care se adauga uleiul de susan, se

2 voturi    2 comentarii
30 min
Fripturi
Pulpe de pui umplute

Pulpe de pui umplute

In fiecare bucata de pulpa se pune cite un"betisor"din fiecare (cascaval, ardei, telina, morcov). Se

6 voturi    14 comentarii
30 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 02 mai 2010

    O bunatate !

  • Fara foto

    eu , 21 iulie 2009

    Foarte bune!!

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 750 g carne de miel taiata cubulete
  • 1 castravete de marime potrivita
  • 3 rosii taiate marunt
  • 2 legaturi de patrunjel
  • 4 fire ceapa verde
  • 200 ml iaurt
  • 1 capatana de usturoi zdrobita
  • zeama de la 1 lamaie
  • 1/4 lingurita chimen pudra
  • piper
  • boia
  • ulei
  • bete de bambus pentru frigarui.

Raporteaza reteta

Retete
de madi marin
clatite umplute cu omleta cu creier si ciuperci

clatite umplute cu omleta cu creier si ciuperci

Se face o compozitie din ingredientele de mai sus si se prepara clatite subtiri. Se pune creierul

4 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu oua
tarta foarte simpla cu mascarpone,capsuni si frisca

tarta foarte simpla cu mascarpone,capsuni si frisca

Intr-un castron se bate bine frisca.Se adauga crema mascarpone si zaharul pudra cu aroma de vanilie.Compozitia

9 voturi    7 comentarii
30 min
Prajituri

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
PUI PE SARE LA CUPTOR