Faci un sos din vin, condimente si ulei de masline.Marinezi carnea doua trei ore,dupa care tai fasii de 2 cm grosime si 20 cm lungime. Impletesti cate 3 fasii de carne sa rezulte o codita pe care o prinzi la capete cu scobitori. Asezi carnea impletita in vas, torni sosul in care s-a marinat carnea si dai la cuptor pana se rumenesc. Poti sa le prepari si pe gratar sau pe grill. Servesti cu muraturi si cartof natur

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii