autor:

Cely Snijec

» » Fripturi

Friptura impletita

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 mai 2009

Ingrediente
- muschi de porc (in functie de nr de portii-cam 200 g de persoana), - sare, piper, ienibahar, o cana de vin alb,o lingura doua de ulei de masline

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Faci un sos din vin, condimente si ulei de masline.Marinezi carnea doua trei ore,dupa care tai fasii de 2 cm grosime si 20 cm lungime. Impletesti cate 3 fasii de carne sa rezulte o codita pe care o prinzi la capete cu scobitori. Asezi carnea impletita in vas, torni sosul in care s-a marinat carnea si dai la cuptor pana se rumenesc. Poti sa le prepari si pe gratar sau pe grill. Servesti cu muraturi si cartof natur
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura impletita" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Pulpe la tava cu cartofi si ciuperci

Pulpe la tava cu cartofi si ciuperci

Pulpele se spala se sareza si se pipereaza, iar cartofii se taie in patru si se sareaza. Pulpele

2 voturi    1 comentariu
1h
Fripturi
Friptura cu pulpa de porc si carnati

Friptura cu pulpa de porc si carnati

Bucata de carne spalata o punem intr-o oala( eu am folosit o oala Zepter), o acoperim cu apa rece,

3 voturi    0 comentarii
2h
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 18 %
389.99 lei
319.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 27 mai 2009

    Nu am apucat sa fac poza, dar promit ca pana la duminica mare mai fac si postez. La gust e ca orice friptura, dar e foarte aspectuosa

  • cristina i.

    cristina i. (Chef de cuisine) , 27 mai 2009

    Ce bune trebuie sa fie,pacat ca nu le-ai facut si o poza

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • - muschi de porc (in functie de nr de portii-cam 200 g de persoana)
  • - sare
  • piper
  • ienibahar
  • o cana de vin alb,o lingura doua de ulei de masline

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Nu am apucat sa fac poza, dar promit ca pana la duminica mare mai fac si postez. La gust e ca orice friptura, dar e foarte aspectuosa

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Pulpe de pui glazurate