Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ingrediente
1 ½ kg carne macra(sau rasol alb), 1 ceapa, 2-3 catei usturoi, 1 morcov potrivit de mare, 1 paharel vin, 2 linguri untura, sare, piper, 1 lingura bulion
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 50 min
Mod de preparare
Se rumeneste putin carnea in untura, intorcind-o pe toate partile. Se adauga un morcov curatat si taiat in jumatate, o ceapa, sarea, usturoiul, piperul, un paharel de vin si apa calda cit sa acopere carnea. Se pune capacul si se lasa sa fiarba pina cind carnea este frageda si ramin numai 2-3 linguri de zeama. Se scot morcovul, ceapa si usturoiul, se dau prin sita, se pun din nou in cratita cu friptura, se adauga o lingura de bulion, 2-3 linguri de apa si se lasa sa mai dea un clocot, intorcind carnea pe toate partile. Se taie friptura felii si se toarna sosul deasupra Se serveste cu garnitura de cartofi, orez fiert sau legume fierte si oparite cu unt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura inabusita" nu uita sa-i faci un
review
Se spala si se zvanta carnea apoi se condimenteaza cu condimentele pentru friptura, concentrat, piper,
19 voturi
5 comentarii
40 min
Fripturile inabusite nu pierd nimic din savoarea celor prajite sau la cuptor, sunt foarte moi, gustoase
22 voturi
2 comentarii
1h 45 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate