autor:

zana b.

» » Fripturi

friptura inabusita

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 februarie 2010

Ingrediente
1 kg carne de vaca,2 cesti de zeama de carne,3 cepe, 1 ardei gras,4 catei de usturoi, foi de dafin,5boabe de piper,

Dificultate: Redusa Timp: 35 min

0 voturi

Mod de preparare

Alegeti o bucata de pulpa sau alta carne macra.Sarati-o si impanati-o cu felii de usturoi.
Frigeti carnea,turnati apoi zeama de carne.Adaugati ceapa taiata marunt,ardeiul gras cubulete,foile de dafin si boabe de piper.
Acoperiti-o si lasati-o la cuptor pana se inabuseste bine.Din cand in cand stropiti-o cu sosul din tava.Daca scade prea mult adaugati putina apa calduta.
Taiati bucata de carne in felii subtiri si lasati-o cateva minute la cuptor,dupa care serviti-o stropita cu putina lamaie si verdeata.
Daca ti-a placut reteta noastra "friptura inabusita" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Friptura inabusita din carne de porc si vitel

Friptura inabusita din carne de porc si vitel

Fripturile inabusite nu pierd nimic din savoarea celor prajite sau la cuptor, sunt foarte moi, gustoase

20 voturi    2 comentarii
1h 45 min
Fripturi
Friptura de antricot inabusita cu cartofi la cuptor

Friptura de antricot inabusita cu cartofi la cuptor

Antricotul se spala se usuca cu un prosop de hartie si se pune la prajit in ulei ff incins (dar nu

4 voturi    3 comentarii
2h
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

35 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 kg carne de vaca,2 cesti de zeama de carne,3 cepe
  • 1 ardei gras,4 catei de usturoi, foi de dafin,5boabe de piper,

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Pulpe picante cu cartofi manastiresti