Alegeti o bucata de pulpa sau alta carne macra.Sarati-o si impanati-o cu felii de usturoi.
Frigeti carnea,turnati apoi zeama de carne.Adaugati ceapa taiata marunt,ardeiul gras cubulete,foile de dafin si boabe de piper.
Acoperiti-o si lasati-o la cuptor pana se inabuseste bine.Din cand in cand stropiti-o cu sosul din tava.Daca scade prea mult adaugati putina apa calduta.
Taiati bucata de carne in felii subtiri si lasati-o cateva minute la cuptor,dupa care serviti-o stropita cu putina lamaie si verdeata.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii