Friptura la capac cu ardei

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa
Friptura la capac cu ardei

Ingrediente

  • -700 gr pulpa de porc
  • -1 ardei (ardei gras)
  • -usturoi
  • -ulei
  • -vegeta, sare, piper
  • -apa
  • -varza acra

Mod de preparare

Se taie carnea felii, se pune la tigaie dupa care se adauga uleiul(3 lg),se pune vegeta,sare,piper dupa gust,si se adauga apa (sa acopere carne si treptat daca mai trebuie apa se adauga cate putin)se pune la foc incet,sper sfarsitul fripturi se adauga ardeiul taiat rondele si se mai lasa la foc cca 15 min.Se caleste varza cca 15 min cu ulei sare si piper.Se poate servi cu cartofi pure si varza calita.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise