autor:

Fara foto

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

Friptura la capac cu ardei

Autor: Larysa (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 04 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Larysa (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 04 martie 2010

Ingrediente
-700 gr pulpa de porc, -1 ardei (ardei gras), -usturoi, -ulei, -vegeta, sare, piper, -apa, -varza acra

Dificultate: Redusa Timp: 1h 20 min

4 voturi

Mod de preparare

Se taie carnea felii, se pune la tigaie dupa care se adauga uleiul(3 lg),se pune vegeta,sare,piper dupa gust,si se adauga apa (sa acopere carne si treptat daca mai trebuie apa se adauga cate putin)se pune la foc incet,sper sfarsitul fripturi se adauga ardeiul taiat rondele si se mai lasa la foc cca 15 min.Se caleste varza cca 15 min cu ulei sare si piper.Se poate servi cu cartofi pure si varza calita.
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura la capac cu ardei" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pui cu masline , in stil italian

Pui cu masline , in stil italian

Carnea se spala si se usuca bine apoi se face cu sare ,piper. boia si se prajeste in ulei de masline

9 voturi    8 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Mamaliga la cuptor

Mamaliga la cuptor

Am facut mamaliga si am pus-o intr-un vas de Jena in straturi. Mamaliga, slanina bucatele, branza

6 voturi    4 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 05 martie 2010

    Poza arata tare bine si friptura cred ca este tare buna.

  • panseluta

    panseluta (Chef de cuisine) , 05 martie 2010

    incearca sa folosesti zeama de varza la carne in loc de apa.rezultatul va fi spectaculos de bun.

  • Piri Piri e Canela

    Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 04 martie 2010

    f.bun!!!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 04 martie 2010

      Simplu si gustos...(fara vegeta ar fi si sanatoasa fripturica ta...)

    • joly-gina

      joly-gina (Chef de cuisine) , 04 martie 2010

      foarte bun si maxim de voturiiiii

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 04 martie 2010

      Foarte bun.*****

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 20 min

4 voturi

Ingrediente

  • -700 gr pulpa de porc
  • -1 ardei (ardei gras)
  • -usturoi
  • -ulei
  • -vegeta
  • sare
  • piper
  • -apa
  • -varza acra

Raporteaza reteta

Retete
de Larysa
Cornulete in 2 culori

Cornulete in 2 culori

Se pune drojdia impreuna cu putina apa calduta si faina sa creasca , apoi se amesteca cu ouale, zaharul,

31 voturi    17 comentarii
2h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Placinta cu Branza

Placinta cu Branza

Aluatul: -Se pune drojdia la dospit in laptele caldut(100 ml)cca 10 min,se pune faina cu 2 galbenusuri

8 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Iahnie de fasole cu ciolan afumat

Iahnie de fasole cu ciolan afumat

Se pune la fiert fasolea cu jumatate de morcov taiat cubulete mici, ceapa taiata la fel si sare,

9 voturi    6 comentarii
2h 10 min
Mancaruri cu carne

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Poza arata tare bine si friptura cred ca este tare buna.

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Favas á Portuguesa