autor:

Fara foto

» » Fripturi

Friptura porc cu miere

Autor: MayaS (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 07 noiembrie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: MayaS (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 07 noiembrie 2011

Ingrediente
500g carne porc sau costite de porc, 200g miere, 2 lingurite mustar dulce, chili macinat

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Se taie carnea felii si se puna intr-o tava cu ulei.

Preparare sos:
Se incalzeste mierea, putin, cat sa fie mai lichida, dupa care se pun doua lingurite de mustar si chili macinat dupa gust.

Se unge carnea cu acest sos dupa care se pune la cuptor cca o ora 180 grade.

Eu in prima jumatate de ora o acopar cu folie de aluminiu ca sa fie carnea buna moale, dupa care dau jos folia.
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura porc cu miere" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Pulpe de pui cu bere si stafide la cuptor

Pulpe de pui cu bere si stafide la cuptor

Incalzim cuptorul. Pregatim un vas termorezistent. Asezam pulpele de pui in vas. Condimentam

3 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Cotlet de porc in sos de unt cu ceapa verde si piure

Cotlet de porc in sos de unt cu ceapa verde si piure

Intr-o tigaie punem bucatiile de carne clatite cu apa rece si sterse cu un prosop de hartie,se condimenteaza

0 voturi    0 comentarii
30 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 500g carne porc sau costite de porc
  • 200g miere
  • 2 lingurite mustar dulce
  • chili macinat

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Pulpe de pui cu cartofi noi la cuptor