autor:

Fara foto

» » Fripturi

Friptura porc cu miere

Autor: MayaS (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 07 noiembrie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: MayaS (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 07 noiembrie 2011

Ingrediente
500g carne porc sau costite de porc, 200g miere, 2 lingurite mustar dulce, chili macinat

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Se taie carnea felii si se puna intr-o tava cu ulei.

Preparare sos:
Se incalzeste mierea, putin, cat sa fie mai lichida, dupa care se pun doua lingurite de mustar si chili macinat dupa gust.

Se unge carnea cu acest sos dupa care se pune la cuptor cca o ora 180 grade.

Eu in prima jumatate de ora o acopar cu folie de aluminiu ca sa fie carnea buna moale, dupa care dau jos folia.
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura porc cu miere" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Pulpe de pui glazurate

Pulpe de pui glazurate

Ardeiul iute se toaca marunt apoi se amesteca cu sosul de soia si piper. Pulpele se ung bine cu

12 voturi    6 comentarii
1h 15 min
Fripturi
Friptura de pui cu stafide, ananas si carnati

Friptura de pui cu stafide, ananas si carnati

Intr-o tava unsa cu putin ulei se aseaza cartofii curatati si taiati in 4, peste ei bucatile de carne

9 voturi    7 comentarii
1h
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei

Caserola vidare 2.366 L

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 500g carne porc sau costite de porc
  • 200g miere
  • 2 lingurite mustar dulce
  • chili macinat

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Pui pe cutie de bere