Se taie carnea felii si se puna intr-o tava cu ulei.
Preparare sos:
Se incalzeste mierea, putin, cat sa fie mai lichida, dupa care se pun doua lingurite de mustar si chili macinat dupa gust.
Se unge carnea cu acest sos dupa care se pune la cuptor cca o ora 180 grade.
Eu in prima jumatate de ora o acopar cu folie de aluminiu ca sa fie carnea buna moale, dupa care dau jos folia.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii