Friptura porc cu miere

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g carne porc sau costite de porc
  • 200g miere
  • 2 lingurite mustar dulce
  • chili macinat

Mod de preparare

Se taie carnea felii si se puna intr-o tava cu ulei.

Preparare sos:

Se incalzeste mierea, putin, cat sa fie mai lichida, dupa care se pun doua lingurite de mustar si chili macinat dupa gust.

Se unge carnea cu acest sos dupa care se pune la cuptor cca o ora 180 grade.

Eu in prima jumatate de ora o acopar cu folie de aluminiu ca sa fie carnea buna moale, dupa care dau jos folia.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Se taie ceapa pestisor si se caleste in 2 linguri ulei.

Ghiveci de legume cu oua romanesti
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ceapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata
Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor