autor:

» » Fripturi

Friptura porc cu miere

Autor: MayaS (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 07 noiembrie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: MayaS (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 07 noiembrie 2011

Ingrediente
500g carne porc sau costite de porc, 200g miere, 2 lingurite mustar dulce, chili macinat

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Se taie carnea felii si se puna intr-o tava cu ulei.

Preparare sos:
Se incalzeste mierea, putin, cat sa fie mai lichida, dupa care se pun doua lingurite de mustar si chili macinat dupa gust.

Se unge carnea cu acest sos dupa care se pune la cuptor cca o ora 180 grade.

Eu in prima jumatate de ora o acopar cu folie de aluminiu ca sa fie carnea buna moale, dupa care dau jos folia.
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura porc cu miere" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Friptura din piept de curcan

Friptura din piept de curcan

Intr-o oala sub prsiune punem uleiul de masline la incins si condimentele. Adaugam piptul splat

0 voturi    2 comentarii
1h
Fripturi
File de vitel cu garnitura de legume.

File de vitel cu garnitura de legume.

Carnea o condimentam ,cu cimbru ,sare, piper si 3 catei de usturoi tocati marunt si bagam la frigider

9 voturi    6 comentarii
35 min
Fripturi

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 500g carne porc sau costite de porc
  • 200g miere
  • 2 lingurite mustar dulce
  • chili macinat

Raporteaza reteta

Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Arosto con le patate (Cotlet de porc cu cartofi)