autor:

Fara foto

» » Fripturi

Friptura pulpe si aripioare de pui

Autor: MARIA T. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: MARIA T. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 iulie 2009

Ingrediente
4 pulpe pui, aripioare pui,un morcov, ceapa ,un gogosar,o capatina usturoi,

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Se taie fidelute zarzavatul,se aseaza in tava de friptura carnea si 10-15 masline,apoi se sareaza si se pipareaza toate in tava. Se adauga putina apa si se da la cuptor pentru 30 min. Cand s-a rumenit carnea se scoate din cuptor si se face mujdei de usturoi care se adauga peste friptura. Se serveste cu cartofi piure.
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura pulpe si aripioare de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Piept de curcan cu cartofi la cuptor

Piept de curcan cu cartofi la cuptor

Pieptul de curcan se spala,se taie felii si se condimenteaza cu sare,piper,origano si usturoiul taiat

16 voturi    5 comentarii
1h
Fripturi
Copane de pui la cuptor

Copane de pui la cuptor

Copanele se spala bine cu apa. Se curata si se dau deoparte. Se curata usturoi si cate 2 catei se

2 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
PUI SICILIAN