Se taie fidelute zarzavatul,se aseaza in tava de friptura carnea si 10-15 masline,apoi se sareaza si se pipareaza toate in tava. Se adauga putina apa si se da la cuptor pentru 30 min. Cand s-a rumenit carnea se scoate din cuptor si se face mujdei de usturoi care se adauga peste friptura. Se serveste cu cartofi piure.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii