autor:

Anca E. Voicu

» » , Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Friptura si carnati de porc cu legume la cuptor

Autor: Anca E. Voicu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 20 februarie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anca E. Voicu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 20 februarie 2015

Ingrediente
500 g pulpa de porc, 500 g carnati de casa, 5 cartofi, 1 pahar cu vin alb, 2-3 pahare de apa, 1 pahar ulei, Condimente: sare, piper, cimbru, foi de dafin, boia de ardei dulce, oregano, 100 g cascaval ras

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Se spala bine carnea de porc, apoi se asaza in tava cu ulei. Adaugam cartofii, carnatii, condimentele, vinul si apa.

Se dau la cuptor la foc mediu, 50 de minute, pana se rumenesc.

Cand sunt gata, se asaza pe un platou si se rade cascavalul.

Se serveste cu salata.

Pofta Buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura si carnati de porc cu legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Placinta cu cartofi

Placinta cu cartofi

Aluatul l-am facut la masina de paine. Curatam cartofii, ii spalam si apoi ii taiem cubulete.Ii

10 voturi    8 comentarii
2h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Piept de pui cu morcovi in suc de portocale

Piept de pui cu morcovi in suc de portocale

1. Se amesteca sucul de portocale cu otet. 2. Carnea se sareaza si se pipereaza.Se da prin faina.Se

6 voturi    4 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Nico , 05 decembrie 2017

    Foarte bune, gustoase, delicioase.

  • Fara foto

    Maria , 06 noiembrie 2017

    Wauu, tare bune, abia astept sa vina Craciunul, felicitari.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 500 g pulpa de porc
  • 500 g carnati de casa
  • 5 cartofi
  • 1 pahar cu vin alb
  • 2-3 pahare de apa
  • 1 pahar ulei
  • Condimente: sare
  • piper
  • cimbru
  • foi de dafin
  • boia de ardei dulce
  • oregano
  • 100 g cascaval ras

Raporteaza reteta

Retete
de Anca E. Voicu
Prajitura cu dulceata si glazura de albus cu nuca

Prajitura cu dulceata si glazura de albus cu nuca

Blatul: Se freaca galbenusurile cu zaharul, se adauga margarina, praful de copt stins in zeama

9 voturi    6 comentarii
35 min
Prajituri
Prajitura cu foi de miere si crema de smantana

Prajitura cu foi de miere si crema de smantana

Foile cu miere: Se freaca zaharul cu ouale, se adauga mierea, uleiul, bicarbonatul stins in zeama

3 voturi    4 comentarii
59 min
Prajituri
Ecleruri in forma de inimioara

Ecleruri in forma de inimioara

Eclerurile: Se pun la fiert apa cu uleiul si cu un praf de sare. Cand fierbe apa, dam de pe foc

2 voturi    3 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse

Nico

Foarte bune, gustoase, delicioase.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Tocanita de carne cu legume si piure de cartofi Tocanita de carne cu legume si piure de cartofi

Carnea o spalam bine si o taiem bucatele potrivite, eliminand toate fibrele si grasimea in exces. In tigaia in care vom gati incalzim

2 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Pulpite de pui cu mancarica de stevie si leurda Pulpite de pui cu mancarica de stevie si leurda

Intr-un vas cu capac punem usturoiul trecut prin presa, uleiul de masline, vinul, zeama de lamaie, boiaua, sarea si piperul. Le amestecam

1 vot    0 comentarii
50 min
Delicii sanatoase de la bloggeri
Musaca de carne si cartofi