autor:

Anca E. Voicu

» » , Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Friptura si carnati de porc cu legume la cuptor

Autor: Anca E. Voicu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 20 februarie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anca E. Voicu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 20 februarie 2015

Ingrediente
500 g pulpa de porc, 500 g carnati de casa, 5 cartofi, 1 pahar cu vin alb, 2-3 pahare de apa, 1 pahar ulei, Condimente: sare, piper, cimbru, foi de dafin, boia de ardei dulce, oregano, 100 g cascaval ras

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Se spala bine carnea de porc, apoi se asaza in tava cu ulei. Adaugam cartofii, carnatii, condimentele, vinul si apa.

Se dau la cuptor la foc mediu, 50 de minute, pana se rumenesc.

Cand sunt gata, se asaza pe un platou si se rade cascavalul.

Se serveste cu salata.

Pofta Buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura si carnati de porc cu legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Fasole cu sos

Fasole cu sos

Fasolea muiata se fierbe in apa clocotita cu o ceapa, un morcov, boabe de piper, o foaie de dafin. Calim

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cina usoara si delicioasa de vara

Cina usoara si delicioasa de vara

Vinetei, dovlecelului, castravetelui si morcovilor li se taie extremitatile (nu e necesar pentru

5 voturi    1 comentariu
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Nico , 05 decembrie 2017

    Foarte bune, gustoase, delicioase.

  • Fara foto

    Maria , 06 noiembrie 2017

    Wauu, tare bune, abia astept sa vina Craciunul, felicitari.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 500 g pulpa de porc
  • 500 g carnati de casa
  • 5 cartofi
  • 1 pahar cu vin alb
  • 2-3 pahare de apa
  • 1 pahar ulei
  • Condimente: sare
  • piper
  • cimbru
  • foi de dafin
  • boia de ardei dulce
  • oregano
  • 100 g cascaval ras

Raporteaza reteta

Retete
de Anca E. Voicu
Prajitura cu dulceata si glazura de albus cu nuca

Prajitura cu dulceata si glazura de albus cu nuca

Blatul: Se freaca galbenusurile cu zaharul, se adauga margarina, praful de copt stins in zeama

8 voturi    4 comentarii
35 min
Prajituri
Prajitura cu foi de miere si crema de smantana

Prajitura cu foi de miere si crema de smantana

Foile cu miere: Se freaca zaharul cu ouale, se adauga mierea, uleiul, bicarbonatul stins in zeama

2 voturi    2 comentarii
59 min
Prajituri
Ecleruri in forma de inimioara

Ecleruri in forma de inimioara

Eclerurile: Se pun la fiert apa cu uleiul si cu un praf de sare. Cand fierbe apa, dam de pe foc

2 voturi    1 comentariu
2h 30 min
Dulciuri diverse

Nico

Foarte bune, gustoase, delicioase.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Chiftele frantuzesti Chiftele frantuzesti

Pieptul de pui il spalam si il stergem cu un prosop de bucatarie. Il taiem cubulete, condimentam cu sare si piper. Intr-un bol,

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Rulouri cu surprize in crusta cocanta din fulgi de mei Rulouri cu surprize in crusta cocanta din fulgi de mei

Conopida spalata se rupe in buchetele mici .Se pune sa fiarba intr-o craticioara apa cu sare, iar cand da in clocot, se adauga buchetelele

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Tocana din piept de pui cu piure de cartofi