Se spala bine carnea de porc, apoi se asaza in tava cu ulei. Adaugam cartofii, carnatii, condimentele, vinul si apa.
Se dau la cuptor la foc mediu, 50 de minute, pana se rumenesc.
Cand sunt gata, se asaza pe un platou si se rade cascavalul.
Se serveste cu salata.
Pofta Buna!
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii