autor:

» » Fripturi

Friptura surpriza.

Autor: Ramona (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 22 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Ramona (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 22 martie 2009

Ingrediente
Carne de porc pentru friptura, Ciuperci, Ardei grasi, Cartofi, Alte legume, Sare,Piper, Mirodenii

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Pe o folie de aluminiu destul de mare se pune carnea presarata cu ce fel de mirodenii ati poftit, peste carne se pune cartoful taiat pe jumatate si necuratat, peste se pun ardei si ciupercile plus restul de legume asezate frumos (devine greu de pus),toate sarate si condimentate. Se impacheteaza in folia de aluminiu asa incit sa fie ermetic(folositi inca o folie daca e nevoie)si se pun pe gratar cu carnea in jos.Nu se intorc deloc. Dupa 25 minute desfaceti usor pachetul si incercati carnea. De obicei dupa 25 de minute sint gata dar depinde si de cit de groasa este bucata de carne.
Sint practice si delicoase aceste pachete.Le puteti prepara si in cuptor dar sint minunate pentru o masa la iarba verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura surpriza." nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Friptura surpriza

Friptura surpriza

Pulpa de porc se spala bine si se desfasoara cu cutitul ca si cum ar fi o foaie de hartie(nu trebuie

11 voturi    3 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • Carne de porc pentru friptura
  • Ciuperci
  • Ardei grasi
  • Cartofi
  • Alte legume
  • Sare,Piper
  • Mirodenii

Raporteaza reteta

Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
PULPE COAPTE LA CUPTOR