Pe o folie de aluminiu destul de mare se pune carnea presarata cu ce fel de mirodenii ati poftit, peste carne se pune cartoful taiat pe jumatate si necuratat, peste se pun ardei si ciupercile plus restul de legume asezate frumos (devine greu de pus),toate sarate si condimentate. Se impacheteaza in folia de aluminiu asa incit sa fie ermetic(folositi inca o folie daca e nevoie)si se pun pe gratar cu carnea in jos.Nu se intorc deloc. Dupa 25 minute desfaceti usor pachetul si incercati carnea. De obicei dupa 25 de minute sint gata dar depinde si de cit de groasa este bucata de carne.
Sint practice si delicoase aceste pachete.Le puteti prepara si in cuptor dar sint minunate pentru o masa la iarba verde.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii