autor:

emadina

» » Fripturi

Friptura surpriza multietajata

Autor: emadina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: emadina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 noiembrie 2009

Ingrediente
6 bucati piept de pui mari, 6 felii groase de cascaval, 6 bucati mari de ciuperci pleurotus, 6 felii dovlecel taiate pe lung, 1 pahar mic de iaurt, 3 oua, sare, piper, pesmet picant

Dificultate: Redusa Timp: 1h 10 min

0 voturi

Mod de preparare

Se pun intr-un vas termorezistent straturi alternative de carne cascaval ciuperci dovlecel. Ouale se bat bine se amesteca cu iaurt si pesmet si se toarna peste ceea ce am pus in vas. Se da la cuptor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura surpriza multietajata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Rulou de piept de pui cu susan

Rulou de piept de pui cu susan

Reteta merge si cu carne de vita sau porc,feliile de carne ar fi bine daca ar fi taiate mai gros

8 voturi    14 comentarii
45 min
Fripturi
Ceafa de porc cu carnati la gratar

Ceafa de porc cu carnati la gratar

Ceafa de porc am pregatit-o cu 2 zile inainte si am lasat-o la macerat. Am presarat-o cu sare, cimbru

3 voturi    1 comentariu
2h
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 10 min

0 voturi

Ingrediente

  • 6 bucati piept de pui mari
  • 6 felii groase de cascaval
  • 6 bucati mari de ciuperci pleurotus
  • 6 felii dovlecel taiate pe lung
  • 1 pahar mic de iaurt
  • 3 oua
  • sare
  • piper
  • pesmet picant

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Pui la gratar