Carnea se taie in 8 felii groase, care se sareaza si se pipereaza.
Se aleg feliile doua cate doua, se asaza intre ele cate o felie de svaiter si de jambon, apoi se face un rulou, care se leaga cu o ata subtire de bumbac.
Fiecare rulou se acopera cu fasii subtiri de slanina afumata si se aseaza intr-o forma unsa cu unt.
Friptura se acopera cu supa de zarzavat si se introduce in cuptorul rece.
Se coace la foc potrivit. Dupa o ora se intoarce friptura si se adauga un pahar de vin alb si putina apa rece. Se coace in continuare pana cand friptura este gata.
Se scoate friptura, se inlatura slanina si ata si se serveste calda cu garnitura de legume sote.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii