autor:

Fara foto

» » Fripturi

Friptura surpriza

Autor: Manolache Oana Laura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 decembrie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Manolache Oana Laura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 decembrie 2007

Ingrediente
1 kg carne fara os, 200g jambon, 200g svaiter, 200 g slanina afumata, 1 pahar vin alb, sare, piper, 2 linguri unt, supa de zarzavat

Dificultate: Medie Timp: 1h

7 voturi

Mod de preparare

Carnea se taie in 8 felii groase, care se sareaza si se pipereaza.

Se aleg feliile doua cate doua, se asaza intre ele cate o felie de svaiter si de jambon, apoi se face un rulou, care se leaga cu o ata subtire de bumbac.

Fiecare rulou se acopera cu fasii subtiri de slanina afumata si se aseaza intr-o forma unsa cu unt.
Friptura se acopera cu supa de zarzavat si se introduce in cuptorul rece.

Se coace la foc potrivit. Dupa o ora se intoarce friptura si se adauga un pahar de vin alb si putina apa rece. Se coace in continuare pana cand friptura este gata.

Se scoate friptura, se inlatura slanina si ata si se serveste calda cu garnitura de legume sote.
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura surpriza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Friptura surpriza

Friptura surpriza

Pulpa de porc se spala bine si se desfasoara cu cutitul ca si cum ar fi o foaie de hartie(nu trebuie

11 voturi    3 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Pulpe cu usturoi

Pulpe cu usturoi

Crestez pulpele, le asez in tigaia incinsa unde am topit untul. Le las cate 2 minute pe fiecare parte,

1 vot    2 comentarii
30 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

7 voturi

Ingrediente

  • 1 kg carne fara os
  • 200g jambon
  • 200g svaiter
  • 200 g slanina afumata
  • 1 pahar vin alb
  • sare
  • piper
  • 2 linguri unt
  • supa de zarzavat

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Friptura de miel la cuptor