autor:

Anonim

» » Fripturi

friptura tocata(berlineza)

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 august 2008

Ingrediente
carne de vita, carne de porc, cartofi, ceapa, oua, sare si piper, ulei, patrunjel verde, sos brun

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Carnea tocata se amesteca cu ceapa, ouale, jumatate din cantitatea de patrunjel verde, piper si sare. Compozitia obtinuta se asaza pe o tava cu ulei, dandu-i forma unei franzele. Tava se asaza int-un vas cu apa clocotita si se introduce la cuptor cca 45 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "friptura tocata(berlineza)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Piept de curcan cu morcovi si rosmarin

Piept de curcan cu morcovi si rosmarin

Marinam in bere 1 ora pieptul de curcan. Il ungem bine cu ulei de masline, il saram si-l piperam.

4 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Fripturi
Friptura de porc cu cartofi si sos bechamel

Friptura de porc cu cartofi si sos bechamel

Acesta este o reteta foarte simpla si foarte gustoasa. Fripturile se fac cum doreste fiecare pe gratar

3 voturi    0 comentarii
30 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • carne de vita
  • carne de porc
  • cartofi
  • ceapa
  • oua
  • sare si piper
  • ulei
  • patrunjel verde
  • sos brun

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
MITITEI PREGATITI IN CASA