autor:

Fara foto

» » Fripturi

Friptura trio

Autor: liviu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: liviu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 noiembrie 2009

Ingrediente
1 muschi vita, 1 muschi porc, 1 piept de pui, 100 g unr, 2 linguri faina alba, 1 pahar de vina alb, are mare, piper alb, 1 punga magica knorr cu usturoi si afumatura

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare


Se bate carnea, se suprapun cele 3 feluri de carne, se leaga si se baga in punga magica knorr cu usturoi si afumatura, se lasa 40 de minute. Apoi se pregateste un sos alb din untul topit cu 2 linguri de faina si apoi desfacut cu un pahar de vin alb. Se condimenteaza cu sare si piper alb si la sfarsit dupa ce oprim focul adaugam si cimbrul uscat .Se taorne sosul alb peste fripturica trio taiat oblic. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura trio" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Miel la gratar

Miel la gratar

Se spala bine carnea, se usuca cu un prosop uscat. Se rade ghimbirul(o bucatica de circa jumatate

1 vot    1 comentariu
30 min
Fripturi
Friptura de porc cu mirodenii indiene si garnitura de orez

Friptura de porc cu mirodenii indiene si garnitura de orez

Orezul se spala bine si se pune la fiert in apa 20 minute, se sareaza dupa gust, se stinge focul

1 vot    1 comentariu
2h
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 31 %
799.99 lei
549.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 1 muschi vita
  • 1 muschi porc
  • 1 piept de pui
  • 100 g unr
  • 2 linguri faina alba
  • 1 pahar de vina alb
  • are mare
  • piper alb
  • 1 punga magica knorr cu usturoi si afumatura

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Rulou de pui cu garnitura de legume