Friptura trio

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 muschi vita
  • 1 muschi porc
  • 1 piept de pui
  • 100 g unr
  • 2 linguri faina alba
  • 1 pahar de vina alb
  • are mare
  • piper alb
  • 1 punga magica knorr cu usturoi si afumatura

Mod de preparare

Se bate carnea, se suprapun cele 3 feluri de carne, se leaga si se baga in punga magica knorr cu usturoi si afumatura, se lasa 40 de minute. Apoi se pregateste un sos alb din untul topit cu 2 linguri de faina si apoi desfacut cu un pahar de vin alb. Se condimenteaza cu sare si piper alb si la sfarsit dupa ce oprim focul adaugam si cimbrul uscat .Se taorne sosul alb peste fripturica trio taiat oblic. Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise