autor:

Fara foto

» » Fripturi

Friptura trio

Autor: liviu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: liviu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 noiembrie 2009

Ingrediente
1 muschi vita, 1 muschi porc, 1 piept de pui, 100 g unr, 2 linguri faina alba, 1 pahar de vina alb, are mare, piper alb, 1 punga magica knorr cu usturoi si afumatura

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare


Se bate carnea, se suprapun cele 3 feluri de carne, se leaga si se baga in punga magica knorr cu usturoi si afumatura, se lasa 40 de minute. Apoi se pregateste un sos alb din untul topit cu 2 linguri de faina si apoi desfacut cu un pahar de vin alb. Se condimenteaza cu sare si piper alb si la sfarsit dupa ce oprim focul adaugam si cimbrul uscat .Se taorne sosul alb peste fripturica trio taiat oblic. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura trio" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Piept de pui natur cu salata de rosii

Piept de pui natur cu salata de rosii

Se dezoseaza si se curata de piele pieptul de pui, apoi se taie transversal in felii de 6-7 mm grosime.

13 voturi    12 comentarii
25 min
Fripturi
Friptura de pasare in sos de vin

Friptura de pasare in sos de vin

Intr-o tigaie mare topim untul la foc mic pina se topeste complect si punem la prajit bucatelele

7 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 1 muschi vita
  • 1 muschi porc
  • 1 piept de pui
  • 100 g unr
  • 2 linguri faina alba
  • 1 pahar de vina alb
  • are mare
  • piper alb
  • 1 punga magica knorr cu usturoi si afumatura

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Tochitura moldoveneasca-masa festiva de sarbatori.