autor:

Fara foto

» » Fripturi

Friptura trio

Autor: liviu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: liviu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 noiembrie 2009

Ingrediente
1 muschi vita, 1 muschi porc, 1 piept de pui, 100 g unr, 2 linguri faina alba, 1 pahar de vina alb, are mare, piper alb, 1 punga magica knorr cu usturoi si afumatura

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare


Se bate carnea, se suprapun cele 3 feluri de carne, se leaga si se baga in punga magica knorr cu usturoi si afumatura, se lasa 40 de minute. Apoi se pregateste un sos alb din untul topit cu 2 linguri de faina si apoi desfacut cu un pahar de vin alb. Se condimenteaza cu sare si piper alb si la sfarsit dupa ce oprim focul adaugam si cimbrul uscat .Se taorne sosul alb peste fripturica trio taiat oblic. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura trio" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
flamenquines

flamenquines

Cu ciocaneluL batem bine muschiuleti pana devin subtirei.Tocam marunt usturoiul ,punem deasupra patrunjelul

21 voturi    10 comentarii
1h
Fripturi
Snitel umplut

Snitel umplut

Snitelele se bat bine, se fac cu sare si piper si apoi se ung cu mustar. Se aseaza felia de muschi

12 voturi    9 comentarii
1h
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 1 muschi vita
  • 1 muschi porc
  • 1 piept de pui
  • 100 g unr
  • 2 linguri faina alba
  • 1 pahar de vina alb
  • are mare
  • piper alb
  • 1 punga magica knorr cu usturoi si afumatura

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Pulpa de curcan cu rozmarin si sos de merisoare