Se spala carnea se curata de oase si pielite, se bate ca sa se subtieze si se intinde pe un fund de lemn.Se sareaza putin si se pipareaza dupa gust.Verdeata se toaca marunt.Ciupercile se taie, ceapa se toaca fin, se rade coaja lamaiei.
Carnea maruntita se amesteca impreuna cu ceapa, ciupercile, oul si coaja rasa de lamaie.Peste amestec se presara verdeata tocata fin si se omogenizeaza amestecul.Pe o folie de aluminiu, unsa cu ulei si presarata cu condimente, se aseaza carnea si se intinde apoi amestecul format, in strat subtire.Se ruleaza carnea si se strang capetele ca sa nu iasa umplutura.
Se pune intr-o tava cu apa, ulei, sare si piper boabe.Se baga la cuptor circa 90 de minute, se scoate apoi din folie, se pune in tava si se mai baga la cuptor pentru 30 de minute.Se stropeste din cand in cand cu jiul format in tava.Cand este gata, se scoate si se taie felii groase

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii