autor:

Fara foto

» » Fripturi

friptura umpluta

Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 iunie 2008

Ingrediente
700 g cap de piept de porc, 200 g carne tocata, 1 ceapa, 100 g ciuperci, 1 ou, 1 legatura verdeata, 1 lamaie, 100 ml ulei, piper macinat, piper boabe si sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se spala carnea se curata de oase si pielite, se bate ca sa se subtieze si se intinde pe un fund de lemn.Se sareaza putin si se pipareaza dupa gust.Verdeata se toaca marunt.Ciupercile se taie, ceapa se toaca fin, se rade coaja lamaiei.
Carnea maruntita se amesteca impreuna cu ceapa, ciupercile, oul si coaja rasa de lamaie.Peste amestec se presara verdeata tocata fin si se omogenizeaza amestecul.Pe o folie de aluminiu, unsa cu ulei si presarata cu condimente, se aseaza carnea si se intinde apoi amestecul format, in strat subtire.Se ruleaza carnea si se strang capetele ca sa nu iasa umplutura.
Se pune intr-o tava cu apa, ulei, sare si piper boabe.Se baga la cuptor circa 90 de minute, se scoate apoi din folie, se pune in tava si se mai baga la cuptor pentru 30 de minute.Se stropeste din cand in cand cu jiul format in tava.Cand este gata, se scoate si se taie felii groase
Daca ti-a placut reteta noastra "friptura umpluta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Friptura de porc umpluta cu ficatei, cu garnitura de varza dulce si cartofi

Friptura de porc umpluta cu ficatei, cu garnitura de varza dulce si cartofi

Carnea de porc o filetam cu ajutorul unui cutit foarte bine ascutit, astfel incat sa obtinem o bucata

3 voturi    0 comentarii
2h 45 min
Fripturi
Porc picant cu ardei

Porc picant cu ardei

Ardeii graşi se spală, se curăţă de seminţe şi se taie julien. Ardeiul iute se curăţă de

1 vot    3 comentarii
45 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de antoanela
MUCENICI DOBROGENI

MUCENICI DOBROGENI

In seara de 8 martie, se face aluatul din care se modeleaza mucenicii. Se fac snururi lungi si subtiri

6 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Aripioare de pui picante