autor:

Anonim

» » Fripturi

friptura vanatoreasca

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 august 2008

Ingrediente
muschi de vita ,ulei,morcovi,telina radacina,ceapa,faina,zahar, mustar,foi de dafin, costita afumata, macaroane,unt, cascaval, vin alb, sare, piper boabe,

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Carnea se impaneaza cu costita , se inabusa la cuptor in ulei cu 100 ml de apa,impreuna cu ceapa ,morcovi, telina si foi de dafin,adagand treptat cca 1 l de apa fiarta.Cand e inabusita carnea,se scoate in alt vas,se raceste si se portioneaza.
In sosul ramas se adauga faina dizolvat in 50 ml de apa rece,mustar ,piper,sare si se continua fierberea inca 20 min.Se paseaza sosul peste carne,se adauga zahar si se continua fierberea 10 min.
Spre sfarsit se adauga vin.
Daca ti-a placut reteta noastra "friptura vanatoreasca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Friptura vanatoreasca cu paste si sos

Friptura vanatoreasca cu paste si sos

Cu un cutit foarte ascutit se face un buzunar in cotlet. Se condimenteaza. Se fierb pastele dupa

2 voturi    4 comentarii
40 min
Fripturi
Solduri de gaina cu rozmarin si cu cascaval Filadelfia

Solduri de gaina cu rozmarin si cu cascaval Filadelfia

Deocamdata pregatim cascavalul cu rozmarinul, tocam rozmarinul si intr-o farfurie punem: ¾ din cascaval,

32 voturi    24 comentarii
2h
Fripturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 31 mai 2009

    Foarte buna fripturica cu sos vanatoresc...

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • muschi de vita ,ulei,morcovi,telina radacina,ceapa,faina,zahar
  • mustar,foi de dafin
  • costita afumata
  • macaroane,unt
  • cascaval
  • vin alb
  • sare
  • piper boabe,

Raporteaza reteta

Sidy

Sidy (Chef de cuisine)

Foarte buna fripturica cu sos vanatoresc...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Friptura la dubletta cu salata de ghebe