autor:

Alina

» » Fripturi

Friptura vanatoreasca cu paste si sos

Autor: Alina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Alina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 iunie 2009

Ingrediente
Petru 2 persoane, -2 cotlete porc fara os, -cateva ciuperci pleurotus, -2-3 fire de ceapa verde,, -2-3 catei de usturoi, -50ml ulei, -o leg. patrunjel, -2- 3 feliute de costita afumata, -100g pasta de bulion, -piper,busuioc, sare, -100g paste (de preferat cele colorate)

Dificultate: Medie Timp: 40 min

2 voturi

Mod de preparare

Cu un cutit foarte ascutit se face un buzunar in cotlet.
Se condimenteaza.
Se fierb pastele dupa instructiunile de pe ambalaj.
Legumele se spala si se taie marunt.
Ciupercile, ceapa, usturoiul se calesc in putin ulei. Se condimenteaza si se adauga patrunjelul taiat marunt.
Cu aceasta compozitie se umple fiecare cotlet, dupa care se fixeaza cu o scobitoare.
Cotletele astfel pregatite se stropesc cu ulei si se frig pe gratar.
Intre timp costita se taie julien, se caleste usor,si se adauga pasta de bulion dilueata cu 100ml apa.Dupa cateva minute de fierbere, se adauga 50 ml vin, piper, usturoi, busuioc, sare
Pastele se scurg de apa. si se aseaza pe farfurie
Cotletele frumos rumenite se pun langa paste.
Sosul se pune atat peste cotlet cat si peste paste
Se serveste imediat .
Pofta buna !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura vanatoreasca cu paste si sos" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Snitele de pui cu susan

Snitele de pui cu susan

Se spală şi se feliază pieptul de pui. Feliile se bat bine şi se condimentează cu sare, piper

1 vot    1 comentariu
40 min
Fripturi
Friptura de iepure

Friptura de iepure

Se spala bine iepurele si se parleste daca este cazul . Se pune la fiert in apa intr-un vas

9 voturi    5 comentarii
3h
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 8 %
249.99 lei
229.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 24 august 2009

    Minunat arata preparatele tale, Alinuto !!!Sunt sigura ca sunt la fel de gustoase !!!

  • Alina

    Alina (Chef de cuisine) , 11 iulie 2009

    Tudorel, mie imi place mai mult sosul facut cu pasta de bulion. Am omis sa spun ca eu adaug o lingurita de zahar !!!. Zaharul , alaturi de vin si usturoi, da o savoare deosebita unui sos.Asa cum se pune sare in orice prajitura, asa se pune si un pic de zahar in orice preparat care contine pasta de rosii, sau pulpa de rosii. Pastele colorate dau un aspect deosebit preparatului. Poti sa pui orice garnitura iti place(piure de cartofi sau orez) Eu am prezentat reteta asa cum o fac eu.

  • samoila tudorel

    samoila tudorel (Chef de cuisine) , 06 iulie 2009

    Avand in vedere ca in reteta sunt mentionate pastele, cred ca sosul trebuie facut din pulpa de rosii. Bulionul este cam acrisor. De ce paste colorate? Eu prefer taitaii lati din orez (se prepara mai repede si sunt mai buni). Dar fiecare cum ii place.

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 28 iunie 2009

      Super,cred ca este un deliciu,felicitari pentru reteta.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

40 min

2 voturi

Ingrediente

  • Petru 2 persoane
  • -2 cotlete porc fara os
  • -cateva ciuperci pleurotus
  • -2-3 fire de ceapa verde,
  • -2-3 catei de usturoi
  • -50ml ulei
  • -o leg. patrunjel
  • -2- 3 feliute de costita afumata
  • -100g pasta de bulion
  • -piper,busuioc
  • sare
  • -100g paste (de preferat cele colorate)

Raporteaza reteta

Retete
de Alina
Salata cu ton ( savoare deplina ! )

Salata cu ton ( savoare deplina ! )

Se fierbe oul tare (cca 5 min. din clipa in care incepe sa fiarba apa). Intre timp se spala salata,

10 voturi    9 comentarii
20 min
Salate reci
Salata de vinete ( poate spune cineva Nu ?!!! )

Salata de vinete ( poate spune cineva Nu ?!!! )

Vinetele se coc direct pe flacara de la aragaz ( nu in cuptor si nici pe tabla). Cand sunt coapte

18 voturi    20 comentarii
3h
Salate reci
Salata de vara cu mujdei de usturoi

Salata de vara cu mujdei de usturoi

Se spala legumele si se feliaza , usturoiul se curata si se prepara mujdeiul. Toate se amesteca intr-un

2 voturi    3 comentarii
10 min
Salate reci

Sidy (Chef de cuisine)

Minunat arata preparatele tale, Alinuto !!!Sunt sigura ca sunt la fel de gustoase !!!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Friptura din pulpe