Cu un cutit foarte ascutit se face un buzunar in cotlet.
Se condimenteaza.
Se fierb pastele dupa instructiunile de pe ambalaj.
Legumele se spala si se taie marunt.
Ciupercile, ceapa, usturoiul se calesc in putin ulei. Se condimenteaza si se adauga patrunjelul taiat marunt.
Cu aceasta compozitie se umple fiecare cotlet, dupa care se fixeaza cu o scobitoare.
Cotletele astfel pregatite se stropesc cu ulei si se frig pe gratar.
Intre timp costita se taie julien, se caleste usor,si se adauga pasta de bulion dilueata cu 100ml apa.Dupa cateva minute de fierbere, se adauga 50 ml vin, piper, usturoi, busuioc, sare
Pastele se scurg de apa. si se aseaza pe farfurie
Cotletele frumos rumenite se pun langa paste.
Sosul se pune atat peste cotlet cat si peste paste
Se serveste imediat .
Pofta buna !!!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii