autor:

Fara foto

» » Fripturi

friptura

Autor: neacsu laura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 31 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: neacsu laura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 31 mai 2008

Ingrediente
se iau 4 cotlete de porc.condimente,vin

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

se unge tava cu ulei si se pune friptura care a fost data prin condimente si se pune numai vin fara apa
Daca ti-a placut reteta noastra "friptura" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Friptura pomana porcului

Friptura pomana porcului

Pentru un prânz în familie, am pregătit carne de porc în stil “pomana porcului”

0 voturi    0 comentarii
1h
Retete de Craciun
Friptura de curcan cu legume la tava

Friptura de curcan cu legume la tava

Curcanul ne place foarte mult, nu are colesterol si il prepar cu placere in multe feluri. Ungeti

5 voturi    1 comentariu
2h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T820E

- 20 %
269.99 lei
215.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • se iau 4 cotlete de porc.condimente,vin

Raporteaza reteta

Retete
de neacsu laura
prajitura cu visine

prajitura cu visine

se amesteca galbenusurile cu uleiul ca o maioneza si se baga la frigider pina batem albusurile.albusurile

1 vot    1 comentariu
40 min
Dulciuri diverse
tort cu fructe.

tort cu fructe.

Blatul se realizeaza dupa metoda generala. Se imparte in trei foi, se insiropeaza si se umplu cu

5 voturi    6 comentarii
1h
Torturi
Oua vopsite

Oua vopsite

Iei ouale le speli foarte bine cu apa calda si detergent si le clatesti la fel de bine. Le pui la

4 voturi    5 comentarii
15 min
Aperitive cu oua
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Friptura de curcan cu vin la tava