autor:

Fara foto

» » Fripturi

Fripturici de boboc

Autor: liviu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 decembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: liviu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 decembrie 2009

Ingrediente
1 boboc de rata, 1 Punga Magica Knorr pentru pui cu ierburi aromate, 1 varza mica alba, 1 pahar vin rosu, 1 frunza de dafin

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare




Se caleste varza cu putina sare si ulei. Spre sfarsit se adauga si vinul rosu si frunza de dafin si se mai lasa 10 minute la foc mic amestecand des. Se taie bobocul in bucatele mici si se pune in punga magica cu condimente pentru pui cu ierburi aromate. Se lasa la cuptor 50 de minute. Se serveste cu varza calita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fripturici de boboc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Aripi de curcan tandoori-reteta de inspiratie indiana

Aripi de curcan tandoori-reteta de inspiratie indiana

Indepartati varfurile aripilor de curcan,apoi taiati-le in doua pe la incheietura.stropiti carnea

2 voturi    10 comentarii
2h
Fripturi
Bife de vitel în sos de smântânã

Bife de vitel în sos de smântânã

1)Carnea se condimenteazã cu sare si piper. Se încinge untul în tigaie si se prãjesc feliie

5 voturi    7 comentarii
20 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 1 boboc de rata
  • 1 Punga Magica Knorr pentru pui cu ierburi aromate
  • 1 varza mica alba
  • 1 pahar vin rosu
  • 1 frunza de dafin

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Gratar combinat Party