Se caleste varza cu putina sare si ulei. Spre sfarsit se adauga si vinul rosu si frunza de dafin si se mai lasa 10 minute la foc mic amestecand des. Se taie bobocul in bucatele mici si se pune in punga magica cu condimente pentru pui cu ierburi aromate. Se lasa la cuptor 50 de minute. Se serveste cu varza calita.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii