autor:

Fara foto

» » Fripturi

Fripturici de boboc

Autor: liviu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 decembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: liviu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 decembrie 2009

Ingrediente
1 boboc de rata, 1 Punga Magica Knorr pentru pui cu ierburi aromate, 1 varza mica alba, 1 pahar vin rosu, 1 frunza de dafin

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare




Se caleste varza cu putina sare si ulei. Spre sfarsit se adauga si vinul rosu si frunza de dafin si se mai lasa 10 minute la foc mic amestecand des. Se taie bobocul in bucatele mici si se pune in punga magica cu condimente pentru pui cu ierburi aromate. Se lasa la cuptor 50 de minute. Se serveste cu varza calita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fripturici de boboc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Snitel englezesc

Snitel englezesc

Tai felii subtiri din carnea de vitel, sarezi, piperezi si le dai prin faina. Apoi, le inabusi in

7 voturi    1 comentariu
1h
Fripturi
Ciolan afumat in vas roman

Ciolan afumat in vas roman

Ciolanul afumat se cresteaza in 3-4 locuri si apoi se stropeste cu putin ulei de masline si sos de

3 voturi    3 comentarii
1h 45 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 1 boboc de rata
  • 1 Punga Magica Knorr pentru pui cu ierburi aromate
  • 1 varza mica alba
  • 1 pahar vin rosu
  • 1 frunza de dafin

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Pulpe de pui la cuptor cu bere neagra si cartofi