autor:

Fara foto

» » Fripturi

Fripura cu Ficatei si Cartofi Nature

Autor: ReteteGustoaseOnline (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 12 martie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ReteteGustoaseOnline (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 12 martie 2012

Ingrediente
1kg de ficatei de pui, 3/4Cartofi mari, Boia,sare,piper, si altceva dupa gust, 3 buc. de branza telemea, 2 oua

Dificultate: Medie Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se frig ficatei in tigaie 5/6 minute, iar cartofi se fierb. Dupa ce cartofii si ficateii sunt gata preparati, in cartof se face o gaura si se baga ficatei. Acestia se tavalesc prin oul batut cu branza telemea.



Va asigur ca merita incercat!
Daca ti-a placut reteta noastra "Fripura cu Ficatei si Cartofi Nature" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Miel umplut

Miel umplut

Spalam maruntaiele si le punem la fiert, in apa cu putina sare, pentru 20’. Intre timp, taiem ceapa

14 voturi    6 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Cotlet cu sos caramel

Cotlet cu sos caramel

Daca timpul va permite este recomandat sa lasati la marinat cotletul in zeama de lamaie dupa ce l-ati

8 voturi    6 comentarii
40 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 1kg de ficatei de pui
  • 3/4Cartofi mari
  • Boia,sare,piper
  • si altceva dupa gust
  • 3 buc. de branza telemea
  • 2 oua

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Cotlet si muschiulet de porc cu piure de mazare pentru o portie