Reteta postata pe: 31 iulie 2008
Ingrediente
1 kg pulpe de pui, 4 ciperci mari, 10 cartofi micuti, 1 ceapa mare, cimbru piper, o lingura de margarina, sare, chilli, piper,
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 10 min
Mod de preparare
Se pun cartofi taiati maricei la fiert timp de 10 minute, intre timp se unge tava cu margarina si se asaza in tava pulpele de pui condimentate.
-se pun la cupor cu o cana de apa timp de 20 de minute, apoi se scot din cuport si se pun si cartofi fierti, ceapa taiata fasii si ciupercile taiate in 4;
- se lasa inca 40 de minute la cupor;
-cand legumele si puiul sunt rumenite se scot;
Daca ti-a placut reteta noastra "Fripura de pui cu cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un
review
In fiecare bucata de pulpa se pune cite un"betisor"din fiecare (cascaval, ardei, telina, morcov).
Se
6 voturi
14 comentarii
30 min
Aranjati carnatii pe gratar sub forma de mici spirale. Lasati-i sa se rumeneasca la foc mic 15-20
6 voturi
2 comentarii
20 min
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate