Se curata merele si perele de coaja si seminte, se taie felii subtiri; se curata prunele de simburi si se taie in sferturi; fructele se pun intr-o farfurie nu prea adinca si se stropesc cu zeama de lamiie. Se pune untul intr-o tigaie impreuna cu zaharul, se amesteca pina ce zaharul se dizolva; se adauga fructele si alunele taiate marunt; se lasa in jur de 8-10 minute, amestecind din cind in cind, pina capata o culoare aurie. Se asaza fructele in farfurie si se toarna sosul ramas deasupra.
Se servesc cu frisca sau cu inghetata
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postReteta de cornuri pufoase cu gem. Cornuri pufoase cu gem reteta simpla. Cornuri cu gem reteta. Reteta de cornuri pufoase....
Cornuri pufoase cu gemReteta de mancare de fasole boabe. Mancare de fasole boabe reteta de post. Retetea de iahnie de fasole boabe. Reteta simpla...
Mancare de fasole boabeRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii