Fructe de padure la congelator pentru iarna

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa
Fructe de padure la congelator pentru iarna

Ingrediente

  • mure / zmeura
  • pungi
  • o tava

Mod de preparare

Pentru cei care vor sa aiba fructe de padure si iarna, iata cum puteti sa le aveti intr-o stare perfecta.

Murele se spala si se lasa la strecurat. Apoi, se aseaza pe o tava una cate una pastrand o mica distantza intre ele, si se dau la congelator pentru 2-3 ore fiind pe aceasta tava.

Dupa cele 2-3 ore, scoateti tava si repede luati fructele, asezati-le in pungute si la congelator cu ele. Prin aceasta operatiune, veti evita lipirea fructelor intre ele, iar la iarna, in loc sa scoateti un pietroi de fructe nedefinite cu gheatza din belsug printre ele, veti scoate niste fructe cu forma perfecta, nelipite intre ele.

Necesita putina rabdare, dar merita! In poza mea, fructele din punga arata impecabil, desi sunt la congelator de o luna deja.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornuri pufoase cu gem - reteta simpla si delicioasa
Dulciuri diverse

Cornuri pufoase cu gem - reteta simpla si delicioasa

Bucura-i pe cei dragi pregatindu-le aceste cornuri pufoase cu gem! Reteta este simpla si delicioasa, se prepara usor, iar...

Cornuri pufoase cu gem - reteta simpla si delicioasa
Placinte cu aluat fraged de casa si branza sarata. Reteta simpla si delicioasa

Placinte cu aluat fraged de casa si branza sarata. Reteta simpla si delicioasa

Placinte cu aluat fraged de casa si branza sarata, o reteta simpla si delicioasa, perfecta pentru gustari sau aperitive....

Placinte cu aluat fraged de casa si branza sarata. Reteta simpla si delicioasa
Supa de toamna cu linte si oua de prepelita

Supa de toamna cu linte si oua de prepelita

Se spala lintea, se scurge si se acopera cu apa fiarta, intr-un castron pe care il acoperim cateva minute.

Supa de toamna cu linte si oua de prepelita
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise