autor:

Gogu Mimi-Ovidia

» » Aperitive

fucte si legume la gratar cu sos

Autor: Gogu Mimi-Ovidia (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 26 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Gogu Mimi-Ovidia (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 26 mai 2008

Ingrediente
3 dovlecei, o ardei grasi, 2 vinete, un ananas, 18 ciuperci champanion, o concerva de sardele in ulei, 3 galbenusuri fierte tari, ulei, o lingura de otet, sare, piper

Dificultate: Medie Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

taiati, dovleceii, avinetele, ananasul in felii. taiati ardeiul in patru, cutatati ciuprcile si folositi doar palariile. si punetile pe gratar pe ambele fete pentr 3-5 min. scoatei sardelele din ulei si scurgetile. maruntitile si amestecatile cu galbenusurile pisate, un pic de ulei, pana devine o pasta cremoasa. se daug ao lingura de otet, sare, piper dupa gust. se servesc fructele si legumele inpreun acu sosul
Daca ti-a placut reteta noastra "fucte si legume la gratar cu sos" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Aperitive cu masline verzi

Aperitive cu masline verzi

Intr-un vas se cerne faina, se adauga sarea iaurtul si margarina si se amesteca bine pina cind se

11 voturi    3 comentarii
2h
Aperitive
Pate de casa

Pate de casa

Un mic dejun sanatos ce se poate servi alaturi de un ceai sau suc de mere. Mod de preparare: Se

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Gogu Mimi-Ovidia

    Gogu Mimi-Ovidia (Chef de cuisine) , 27 mai 2008

    proprietatile adreiului gras bogati in viatmina c si contin o substanta care stimuleaza productia de acizi gastrici resposabili de digestie.dar in exces poate irita somacul. nu sun usor de digerat. la 100 gr au 25 calorii, proteine 0,9g, lipide 0,3, glucide 6,7g, fibre 2 g, vitamine A ,C, minerale potasiu, sodiu, calciu, fosfor, fier

  • Gogu Mimi-Ovidia

    Gogu Mimi-Ovidia (Chef de cuisine) , 27 mai 2008

    ardeii grasi pot fi de mai multe feluri verzi, rosii , galbeni, rotunzi, alungati, cubici etc. cand cumparati atentie la codita cei care au fost rupti de putin timp au codita verde luminos, bine prinsa de ardei, rezistenta, coaja trebuie sa fie bine intinsa, fara pete de culoare, parti moi sau stricate si de o culoare stralucitoare. se conserva in sertarul de verdeturi 3-4 zile deoarece isi pierd aroma si vitaminele. cei verzi pot sta si o saptamana

  • Gogu Mimi-Ovidia

    Gogu Mimi-Ovidia (Chef de cuisine) , 27 mai 2008

    cum arata ardeii grasi

Dificultate

Medie

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Gogu Mimi-Ovidia
paste cu legume

paste cu legume

se curata legumele, se pun la fiert in un litru de apasi sare. cand sunt fierte se aduaga pastele

2 voturi    0 comentarii
30 min
Paste si pizza
strudel de mere cu stafide

strudel de mere cu stafide

se curata merele si se taie cubulete. se oparesc stafidele. se pune la incins uleiul se peajesc putin

4 voturi    2 comentarii
45 min
Prajituri
tarta cu spanac

tarta cu spanac

se spala spanacul si se curata. se opareste in 1 litru de apa cu sare. se scurge bine. se pune ceapa

6 voturi    6 comentarii
1h
Paste si pizza

Gogu Mimi-Ovidia (Chef de cuisine)

proprietatile adreiului gras bogati in viatmina c si contin o substanta care stimuleaza productia de acizi gastrici resposabili de digestie.dar in exces poate irita somacul. nu sun usor de digerat. la 100 gr au 25 calorii, proteine 0,9g, lipide 0,3, glucide 6,7g, fibre 2 g, vitamine A ,C, minerale potasiu, sodiu, calciu, fosfor, fier

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Ardei copti pane