Intr-un castron se amesteca iaurtul, uleiul de masline, oul, branza , nucsoara, boiaua, drojdia dizolvata in putina apa calda , apa minerala si faina cat sa iasa un aluat potrivit.Se amesteca bine aluatul si se va lasa la crescut cca. 30 minute.
Aluatul nu trebuie sa fie prea tare, se intind foi mai grosute, se taie betisoare, se cresteaza pe mijloc , se formeaza fundite si se prajesc pe ambele parti in ulei fierbinte. Dupa prajire se scot pe servetele de hartie .
http://valentinaghidculinar.blogspot.ro/2013/08/retetele-pentru-turtite-phanouropita-si.html
http://valentinaghidculinar.blogspot.ro/2013/08/ritualul-si-retetele-pentru-turtite-si.html
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii