Se caleste in ulei ceapa, usturoi si radacina de ghimbir.
Se caleste in ulei ceapa, usturoi si radacina de ghimbir curatate si tocate marunt, se adauga ciupercile feliate, ardeiul iute tocat sau adaugat intreg, apoi scos si carnea.
Dupa ce totul este rumenit si s-a evaporat apa lasata de carne si ciuperci, se adauga sosul de soia, de stridii, otetul de orez, pudra de ghimbir, sare daca e nevoie, se amesteca bine, iar dupa 1min. se da deoparte.
In acest timp, se pun taiteiii intr-un castron, se rastoarna peste ei apa fiarta cu sare, cat sa-i cuprinda, se acopera, iar dupa 30 min. se strecoara si se amesteca cu sosul de carne.
Se serveste pe farfurie, cu piper proaspat macinat si frunze de ceapa verde taiate marunt.
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganacheIntr-o craticioara, punem 3-4 linguri de ulei de masline si calim ceapa taiata marunt.
Supa crema de ciuperciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii