Se caleste in ulei ceapa, usturoi si radacina de ghimbir.
Se caleste in ulei ceapa, usturoi si radacina de ghimbir curatate si tocate marunt, se adauga ciupercile feliate, ardeiul iute tocat sau adaugat intreg, apoi scos si carnea.
Dupa ce totul este rumenit si s-a evaporat apa lasata de carne si ciuperci, se adauga sosul de soia, de stridii, otetul de orez, pudra de ghimbir, sare daca e nevoie, se amesteca bine, iar dupa 1min. se da deoparte.
In acest timp, se pun taiteiii intr-un castron, se rastoarna peste ei apa fiarta cu sare, cat sa-i cuprinda, se acopera, iar dupa 30 min. se strecoara si se amesteca cu sosul de carne.
Se serveste pe farfurie, cu piper proaspat macinat si frunze de ceapa verde taiate marunt.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii