autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Fursecuri

Autor: AuraN (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: AuraN (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 martie 2009

Ingrediente
3 oua, 3 cescute (de cafea) cu zahar pudra, 3 cescute (de cafea) cu ulei, 3 cescute (de cafea) cu faina, coaja rasa de lamaie si portocala, 1 plic zahar vanilinat

Dificultate: Redusa Timp: 1h

5 voturi

Mod de preparare

Ouale se bat bine pana devin spumoase apoi se adauga pe rand cele trei cescute cu zahar pudra, cescutele de ulei se adauga de asemenea pe rand dar, este de preferat uleiul sa se adauge in cantitate mai mica si la fel se procedeaza cu celelalte ingrediente.

Intr-o tava cu hartie de copt se pun cu lingurita mici mingiute din aluatul rezultat.
Tava se baga in cuptorul incins in prealabil si se lasa la foc moderat, pana capata culoare aurie.
Compozitia ramasa se tine la rece in frigider.
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Fursecuri vanilate umplute cu gem si nuca

Fursecuri vanilate umplute cu gem si nuca

Intr-un vas amestecam untul cu zaharul pudra si zaharul vanilat pana la omogenizare, pe urma adaugam

1 vot    0 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Fursecuri cu bezea si nuca

Fursecuri cu bezea si nuca

Se amesteca untul aflat la temperatura camerei cu zaharul turnat treptat, esenta, oul si galbenusurile

0 voturi    0 comentarii
45 min
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

5 voturi

Ingrediente

  • 3 oua
  • 3 cescute (de cafea) cu zahar pudra
  • 3 cescute (de cafea) cu ulei
  • 3 cescute (de cafea) cu faina
  • coaja rasa de lamaie si portocala
  • 1 plic zahar vanilinat

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de visine Gem de visine

Visinele se spala bine. Se scot samburii si se adauga peste ele zaharul. Se amesteca intr-un ceaun de tuci cu zaharul pana isi lasa

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

4 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Cheesecake cu merisoare