autor:

Fara foto

» » , Aluaturi si Foietaje, Dulciuri diverse

FURSECURI

Autor: gabriela stoican (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: gabriela stoican (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 mai 2008

Ingrediente
80 gr margarina, 3 oua, 250 gr zahar, 600 gr faina, 1 praf de copt, 1 zahar vanilat, un virf cutit sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

toate ingredientele se amesteca bine : se intinde coca si se taie forme : se pun tava cu hartie de copt : dupa ce se scot din cuptor, caldute s etavalesc prin zahar pudra
Daca ti-a placut reteta noastra "FURSECURI" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Fursecuri cu unt de alune

Fursecuri cu unt de alune

Se freaca bine zaharul cu untul pana devine spumos se adauga untul de alune,si restul ingridentelor

4 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Dulciuri diverse
Fursecuri cu ciocolata si nuca de cocos deshidratata

Fursecuri cu ciocolata si nuca de cocos deshidratata

Se topeste ciocolata la bain marin impreuna cu untul apoi se adauga si cele 50 g zahar pudra,se amesteca

0 voturi    0 comentarii
45 min
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L White

- 33 %
299.99 lei
199.99 lei

Clipper 41mm W/Beard

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei

Trimmer T830E

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 80 gr margarina
  • 3 oua
  • 250 gr zahar
  • 600 gr faina
  • 1 praf de copt
  • 1 zahar vanilat
  • un virf cutit sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Pariziene cu mere si nuci Pariziene cu mere si nuci

Laptele se incalzeste putin, nu trebuie sa fie fierbinte. Într-un castron, se pune drojdia, un praf de sare și zahărul. Se

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Placinte cu branza dulce Placinte cu branza dulce

Drojdia si o lingurita de zahar se amesteca intr-un vas cu 50 ml apa calduta. Se lasa sa se umfle. Intre timp, se cerne faina, se

0 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Tarta cu crema delicioasa