autor:

Fara foto

» » , Aluaturi si Foietaje, Dulciuri diverse

FURSECURI

Autor: gabriela stoican (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: gabriela stoican (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 mai 2008

Ingrediente
80 gr margarina, 3 oua, 250 gr zahar, 600 gr faina, 1 praf de copt, 1 zahar vanilat, un virf cutit sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

toate ingredientele se amesteca bine : se intinde coca si se taie forme : se pun tava cu hartie de copt : dupa ce se scot din cuptor, caldute s etavalesc prin zahar pudra
Daca ti-a placut reteta noastra "FURSECURI" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Fursecuri cu fructe de padure

Fursecuri cu fructe de padure

Intr-un vas se mixeaza ouale adaugand treptat zaharul tos, brun, sarea si esenta de vanilie. Faina

0 voturi    0 comentarii
1h 11 min
Prajituri
Fursecuri Tablă de Șah

Fursecuri Tablă de Șah

Se amestecă bine untul cu zahărul pudră. Se adaugă sarea și esența de vanilie și se amestecă

2 voturi    2 comentarii
2h
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 80 gr margarina
  • 3 oua
  • 250 gr zahar
  • 600 gr faina
  • 1 praf de copt
  • 1 zahar vanilat
  • un virf cutit sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Dulceata de pere padurete (salbatice) Dulceata de pere padurete (salbatice)

Curatam perele de codite, indepartam mustatile din partea superioara, le spalam bine. Punem la fiert 2 cani de apa cu zaharul, scortisoara,

0 voturi    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Gem de afine Gem de afine

Se spală delicat afinele, se acoperă cu zahăr şi se lasă peste noapte, pentru a-şi lăsa sucul. A doua zi, se pun la fiert,

0 voturi    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Gogosi