autor:

» » , Aluaturi si Foietaje, Dulciuri diverse

FURSECURI

Autor: gabriela stoican (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: gabriela stoican (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 mai 2008

Ingrediente
80 gr margarina, 3 oua, 250 gr zahar, 600 gr faina, 1 praf de copt, 1 zahar vanilat, un virf cutit sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

toate ingredientele se amesteca bine : se intinde coca si se taie forme : se pun tava cu hartie de copt : dupa ce se scot din cuptor, caldute s etavalesc prin zahar pudra
Daca ti-a placut reteta noastra "FURSECURI" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Fursecuri ciupercuta

Fursecuri ciupercuta

Se freaca galbenusurile cu zaharul, sare praful de copt si untul, apoi se adauga uleiul, se amesteca

5 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Dulciuri diverse
Fursecuri cu vanilie si glazura de ciocolata

Fursecuri cu vanilie si glazura de ciocolata

Se preincalzeste cuptorul. Se amesteca bine cu mixerul: margarina, zaharul, zaharul Bourbon, oul,

4 voturi    0 comentarii
40 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 80 gr margarina
  • 3 oua
  • 250 gr zahar
  • 600 gr faina
  • 1 praf de copt
  • 1 zahar vanilat
  • un virf cutit sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gomboti cu prune si nuca (galuste cu prune si nuca) Gomboti cu prune si nuca (galuste cu prune si nuca)

Mai intai ne vom ocupa de prune, apoi de aluat. Amestecam zaharul brun cu o lingura de scortisoara.Prunele dupa ce au fost spalate si

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Dulciuri diverse
Dulceata de cirese amare cu menta Dulceata de cirese amare cu menta

Se scot samburii de la cirese, se masoara, la trei masuri de cirese, doua masuri de zahar, se adauga o lamaie taiata cubulete si un

2 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Dulciuri diverse
Trandafiri din foietaj pentru micul dejun