autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Fursecuri

Autor: ioana rus (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 27 noiembrie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ioana rus (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 27 noiembrie 2008

Ingrediente
500 g biscuiti obisnuiti, 100 g nuci macinate, 2 sticlute rom, 50 g zahar pudra, 1 plic zahar vanilat, 5-6 linguri cacao, 1 pachet margarina, 200 g nuca cocos, 100-200 g visine din visinata sau compot

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Intr-un castron pui margarina sa se inmoaie la temperatura camerei. Peste ea pui biscuitii dati prin masina de nuca, apoi nuca macinata, romul, cacaua, zaharul pudra, zaharul vanilat si amesteci bine pana devine ca o coca. Apoi iei cate o bucata in mijlocul careia pui o visina, dupa care o modelezi ca o mingiuta. Treci prin sosul de cacao pregatit in prealabil din 3 linguri de cacao si o cana cu apa (1\4), iar din sos le treci prin nuca de cocos.
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Duvsaniot - fursecuri cu miere

Duvsaniot - fursecuri cu miere

Se incalzeste cuptorul la 190-200 de grade. Se pun toate ingredientele in oala mixerului si se prelucreaza

8 voturi    2 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Fursecuri moi

Fursecuri moi

Se amesteca untul cu mierea si cu cele doua oua. Se varsa apoi laptele cald, se face o pasta, se

9 voturi    2 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Pro 200 Wet & Dry

- 45 %
199.99 lei
109.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 500 g biscuiti obisnuiti
  • 100 g nuci macinate
  • 2 sticlute rom
  • 50 g zahar pudra
  • 1 plic zahar vanilat
  • 5-6 linguri cacao
  • 1 pachet margarina
  • 200 g nuca cocos
  • 100-200 g visine din visinata sau compot

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Pariziene cu mere si nuci Pariziene cu mere si nuci

Laptele se incalzeste putin, nu trebuie sa fie fierbinte. Într-un castron, se pune drojdia, un praf de sare și zahărul. Se

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Placinte cu branza dulce Placinte cu branza dulce

Drojdia si o lingurita de zahar se amesteca intr-un vas cu 50 ml apa calduta. Se lasa sa se umfle. Intre timp, se cerne faina, se

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Lapte prajit