Intr-un castron pui margarina sa se inmoaie la temperatura camerei. Peste ea pui biscuitii dati prin masina de nuca, apoi nuca macinata, romul, cacaua, zaharul pudra, zaharul vanilat si amesteci bine pana devine ca o coca. Apoi iei cate o bucata in mijlocul careia pui o visina, dupa care o modelezi ca o mingiuta. Treci prin sosul de cacao pregatit in prealabil din 3 linguri de cacao si o cana cu apa (1\4), iar din sos le treci prin nuca de cocos.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii