autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Fursecuri

Autor: ioana rus (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 27 noiembrie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ioana rus (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 27 noiembrie 2008

Ingrediente
500 g biscuiti obisnuiti, 100 g nuci macinate, 2 sticlute rom, 50 g zahar pudra, 1 plic zahar vanilat, 5-6 linguri cacao, 1 pachet margarina, 200 g nuca cocos, 100-200 g visine din visinata sau compot

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Intr-un castron pui margarina sa se inmoaie la temperatura camerei. Peste ea pui biscuitii dati prin masina de nuca, apoi nuca macinata, romul, cacaua, zaharul pudra, zaharul vanilat si amesteci bine pana devine ca o coca. Apoi iei cate o bucata in mijlocul careia pui o visina, dupa care o modelezi ca o mingiuta. Treci prin sosul de cacao pregatit in prealabil din 3 linguri de cacao si o cana cu apa (1\4), iar din sos le treci prin nuca de cocos.
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Fursecuri cu nuca

Fursecuri cu nuca

Untul moale il mixam bine cu zahar si esenta de rom. Adaugam galbenusurile pe rand si amestecam bine

3 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Prajituri
fursecuri simple

fursecuri simple

puneti untul zaharul si ouole in trun-castron si le amestecati bine cu lingura de lemn dupacare puneti

5 voturi    3 comentarii
30h 18 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 500 g biscuiti obisnuiti
  • 100 g nuci macinate
  • 2 sticlute rom
  • 50 g zahar pudra
  • 1 plic zahar vanilat
  • 5-6 linguri cacao
  • 1 pachet margarina
  • 200 g nuca cocos
  • 100-200 g visine din visinata sau compot

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Dulceata de pere padurete (salbatice) Dulceata de pere padurete (salbatice)

Curatam perele de codite, indepartam mustatile din partea superioara, le spalam bine. Punem la fiert 2 cani de apa cu zaharul, scortisoara,

0 voturi    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Gem de afine Gem de afine

Se spală delicat afinele, se acoperă cu zahăr şi se lasă peste noapte, pentru a-şi lăsa sucul. A doua zi, se pun la fiert,

0 voturi    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Mere rase in coca de clatite