Se amesteca untul,zaharul,zaharul vanilat si sare cu mixerul.Treptat se adauga ouale,apoi coaja de lamaie,faina si praful de copt.Se introduce aluatul intr-un sprit cu capat mare in forma de stea.
Se tapeteaza o tava cu hartie cerata si se modeleaza gramajoare de aluat cu diametrul de cca.4cm.In varful fiecarei gramajoare de aluat se infige cate o jumatate de cireasa glasata.
Se coc la 175C aproximativ 15min(pana devin aurii).Se scot fursecurile din cuptor si se lasa la racit pe un gratar de sarma.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii