autor:

kok miori

» » Dulciuri diverse

Fursecuri cu cocus

Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Israel


    Reteta postata pe: 09 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
Specific:  

Israel


Reteta postata pe: 09 martie 2010

Ingrediente
3 pahare de faina, 1lingurita plina cu praf de copt, 21/2 pahare de cocus macinat, 1 pahar de zahar, 2 oua, 1/4 pahar delapte, putina sare, 200 gr de margarina

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

7 voturi

Mod de preparare

Intr-un bol se pun toate ingridentele se taie margarina bucatele si se amesteca cu restul componenetelor pina se formeaza un aluat fraged daca este lipicios se mai adauga putina faina.Se ia cu mina grimajoare din aluat si se fac forme rotunde de 2cm .Se pun pe o tava tapetata cu pergament la 11/2cm distanta intre ele si se preseaza usor fursecul.Se coc la 170 de grade 20-30 de minute pina se auresc si fundul este copt.Se pastreaza intr-o cutie ermetica citeva zile.Sint foarte gustoase la o cafea sau un ceai.Usor de pregatit.
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu cocus" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Melci cu visine

Melci cu visine

Desfacem si intindem aluatul foietaj. Presaram peste el zaharul vanilat si apoi visinele, bine stoarse

3 voturi    1 comentariu
40 min
Dulciuri diverse
prajitura cu caise

prajitura cu caise

Se amesteca in castron galbenusele cu 6 linguri de apa rece 10 minute. Se adauga zaharul si se

12 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • vera

    vera (Chef de cuisine) , 24 martie 2010

    imi plac cu cocos,bune!

  • panseluta

    panseluta (Chef de cuisine) , 11 martie 2010

    tot ce e cu cocos imi place

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 11 martie 2010

    Usor si bun.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 10 martie 2010

      In mod sigur sunt tare delicioase...

    • violette

      violette (Chef de cuisine) , 10 martie 2010

      foarte bune fursecurile...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

7 voturi

Ingrediente

  • 3 pahare de faina
  • 1lingurita plina cu praf de copt
  • 21/2 pahare de cocus macinat
  • 1 pahar de zahar
  • 2 oua
  • 1/4 pahar delapte
  • putina sare
  • 200 gr de margarina

Raporteaza reteta

Retete
de kok miori
Salata de legume fiarta

Salata de legume fiarta

Se curata toate legumele de coaja si se taie cubulete. Se poate folosi robotul culinar care face

8 voturi    1 comentariu
50 min
Salate de legume
prajitura de ciocolata cu crema

prajitura de ciocolata cu crema

se pune la topit o ciocolata cu margarina intru-n vas la ben-marin(vasul cu cicolata peste alt vas

29 voturi    7 comentarii
40 min
Torturi
Prajitura Mira

Prajitura Mira

Se face un aluat din 8 galbenuse frecate cu zahar. Cind zaharul nu se mai simte, se adauga uleiul

9 voturi    5 comentarii
50 min
Prajituri

vera (Chef de cuisine)

imi plac cu cocos,bune!

Adauga reteta
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de mure Gem de mure

Se spala fructele cu grija, sa nu le zdrobim. Se asaza intr-o cratita mai mare, se presara zahar peste ele si se lasa asa peste noapte,

1 vot    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Gem de prune rosii Gem de prune rosii

Se spala prunele. Dupa indepartarea samburilor se taie cubulete si se asaza intr-o cratita incapatoare, se presara zahar peste ele si

1 vot    0 comentarii
30 min
Conserve si muraturi
Desert rapid, cu capsune